Статистика коронавіруса на 20 квітня: на Козятинщині вже десять випадків

Статистика коронавіруса на 20 квітня: на Козятинщині вже десять випадків

Всього з початку епідемії тести на на коронавірусну інфекцію в Україні пыдтвердилися в 5 тисяч 710 осіб з них 261 людини за останню добу, в їх числі 16 дітей та 43 медичних працівники.

Госпіталізовано за добу 78 пацієнтів. Одужали в Україні 352 людини, 12 за минулу добу, в тому числі 3 дитини та 4 медичних працівники.

Всього з початку епідемії заразилися 374 дитини та 1074 медичних працівники. Летальних випадків 151 з них 10 померлих за останню добу.

За добу було проведено 1988 тестів. Така мала кількість тестів пояснюється тим, що сім областей не передали на Київ до центрального штабу даних щодо тестувань українців на коронавірус. Це Вінницька, Луганська, Чернігівська, Чернівецька, Сумська, Херсонська та Хмельницька області.

На Козятинщині, як повідомив завідувач міськрайонного відділу лабораторних досліджень Леонід Ящук, на ранок, 20 квітня, зафіксовано 10 випадків зараження короновірусом. 

Відео дня

– До восьми раніше відомих чоловіка і жінка з сусідніх сіл додалось ще два випадки. Чоловік був госпіталізований з високою температурою в Хмільник. Де буде лікуватися жінка, поки що невідомо. 

Читайте також:

Переносять поминальні дні, закривають цвинтарі та ринки. Про нові карантинні обмеження
В Козятині в пацієнтів з підозрою на COVID-19 беруть аналізи вдома
Більшість українців не проти продовження карантину до літа. А ви? (ОПИТУВАННЯ)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валентин

    ШАНОВНА РЕДАКЦІЯ, ЧИТАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЩО ВИ ПУБЛІКУЄТЕ!
    - "тести на на коронавірусну"
    - "пыдтвердилися"
    Буквально один раз перечитати перед публікацією - і ви вже не будете здаватись такою помийною ямою, якою ви є.
  • Альона Маковіцька

    А чому в Козятині не лікують? Куди піде вся допомога для боротьби із вірусом, яка була передана Козятинській лікарні????

    Юлія Рукавчук reply Альона Маковіцька

    Альона Маковіцька будь ласка

    Альона Маковіцька reply Альона Маковіцька

    Юлія Рукавчук дякую

    Юлія Рукавчук reply Альона Маковіцька

    Альона Маковіцька Вона поки не приймає через захворюваність в хірургії та педіатрії, раніше писали, якщо кількість хворих серед медперсоналу не збільшиться тоді відкриють
  • Тетяна

    От що би ще ви подавали інформацію ( без прізвищ) коло перебування інфікованих,з вуст лікарів про  симптоми хвороби цих інфікованих,  місце проживання( село, вулиця, робота).Це не має бути секретом, а лише додасть іншим уникнення можливих місць раніще перебуваючих там інфікованих Це б позитивно діяло на небезпеку  сміливців у нехтуванні дотримання карантину і посилення  безпеки мешканців. Як що це  запрет, то пробачте..

    Валентин reply Тетяна

    Тетяно, чим більше уточнень - тим більше ризик того, що дурні односельчани/сусіди/родичі спалять хату разом з жителями, ви при своєму розумі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up