Створені адські умови для пенсіонерів

Створені адські умови для пенсіонерів

Штурм — це військова операція. Брехня — це сірі будні пенсіонерів. Козятин 28 березня 2017 р.  

Випадково я опинився біля цієї жінки похилого віку. Вона стояла зверху
і доволі голосно молилась. Я дивився на неї і думав: "Чому саме тут?"
Молитва була на стільки щира, що я потрапив під її вплив. Забув про
все, що я журналіст, про фотокамеру...
Пізніше я зрозумів суть її молитви. Запропонував посильну допомогу.
Вона категорично відмовилась: "Я по слову Божому сама". І стала
спускатись, хапаючись за перила. Вона просила: " Боже, не дихай на
мене вітром, щоб я не впала. Дай моїм ногам так переступати, щоб я не
спіткнулась. А якщо і так, то дай сили моїм рукам втриматись, щоб я не
впала.  Збережи хоча б те, що в мене залишилось. Боже, йду по вірі, по
твоєму слову..."

Так народний депутат Верховної Ради пан Юрчишин, вся аграрна партія району на чолі з панами Слободянюком, Шубовичем, частково з БПП, махлюючи і імітуючи реформи, створили адські умови для пенсіонерів на терені медицини. На пряму до цього причетний і головний лікар, оскільки він являється їх однодумцем. Але пан Кравчук ставить під великий сумнів свій менеджментський хист.

Відео дня

По проекту приміщення вказаної лікарні (в народі залізничної) будувалося для працездатних людей, не пенсійного віку, які проходили профогляди, працювали на дуже відповідальних робочих місцях. Поліклінікою користувалися в основному абсолютно здорові люди, для яких подолати ці сходи не складалол приблеми.

За рік її перепрофілювання, чиновники не приклали жодних зусиль, щоб створити умови і наблизити лікарів до хворих. А так, дивлячись, на ці сходи, людина похилого віку думає: "Краще помру, ніж туди полізу". Можливо, в цьому і заключається вся суть реформ нинішнього головного лікаря?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Галинскаясолодюк Алла

    А хто може сказати що наша влада думаЄ за людей особливо за пенсіонерів цей самий Юрчишин який забрав і хоче забрати все з нашого міста і його прибічники  які йому жопу лижуть для них народ сміття яке ім мішаЄ розвалити таку лікарню багато розуму не потрібно ==ЛОМАТЬ  НЕ СТРОИТЬ--

    Алла Борецкая reply Галинскаясолодюк Алла

    Пишеш,аби писати....Причому тут керівництво лікарні до розвалу лікарні,якщо це таке робиться по всій країні.Розвалювали лікарню,щоб самим лишитись без роботи?
  • Андрей Батюк

    В железнодоржной поликлинике лечились и пенсионеры и дети. Может автор думает что у железнодорожников детей не бывает или они на пенсию не выходят? Ну и можно прогуляться до районой поликлиники и посчитать там ступенки и проверить наличие перил. А потом писать всякую херню.

    Катя Волкова reply Андрей Батюк

    А для чого рахувати вчора. Ми маємо сьогодні і відео підтверджує  муки та страдання людей похилого віку. Через недбалість, нехтування соціально не захищеними людьми.

    Колись, я пригадую приходили люди через приймальне відділення. Там  можливо було і ліжком на колесах, інвалідським візком доставити до лікаря. ТАМ  ЛІФТ Є, ЛЮДИ.

    У нас керівники гідні на корупцію. А організація функціонування лікарні їм не цікава. От люди і ризикують, як ця бабушка. Немає в лікарні організатора, офіс-менеджера. Там має бути не лікар на посаді головного лікаря, а функціонер.

    Андрей Батюк reply Катя Волкова

    Приёмный покой с поликлинникой никогда связан не был. Нельзя туда попасть из больницы. Может на входе лифт поставить или эскалатор? А про ж. Д. Мост я вообще молчу, как же бабушке туда подняться? Вот где зрада.

    Леонід Леонид Ящук reply Андрей Батюк

    Сегодня все усилия реформаторов направлены на сокращения коек, персонала, интенсификацию процесса лечения с целью увеличения финансов на медикаменты и диагностическое оборудованиеи уменшение затрат на содержание помещений и коммунальные услуги... После перевода райбольницы  затраты на содержание больших площадей возрасли за счет отопления, электроснабжения.....Если учесть опыт Латвии, где госпитальные округа обслуживают 40-60 тысяч населения больницы на 60-80 коек, то возможно предположить какая участь ждет нашу райбольницу, если она будет госпитальным округом, а если  не станет базовой для госпитального округа...??!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up