У сімейній медицині запрацював контакт-центр

У сімейній медицині запрацював контакт-центр
  • Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги виграв у конкурсі міні-грантів Американського агентства з міжнародного розвитку USAID.

  • Медичний заклад отримав фінансування на створення кол-центру.

Як повідомляють у Козятинському міському ЦПМСД, у 2020–21 роках колектив проходив навчання в рамках проекту «Підтримка реформ охорони здоров’я», який організувало Американське агентством з міжнародного розвитку USAID. Активна група колективу лікарні опрацювала теми, які стосуються пацієнтоорієнтованої роботи, забезпечення доступності закладу, налагодження потоків та координації пацієнтів, впровадження міжнародних клінічних протоколів у лікуванні тощо. У рамках курсу також вивчали роботу реєстраторів, спілкування з пацієнтами за допомогою засобів зв’язку та організацію попереднього запису.

Колективи, які справно виконували завдання, отримали шанс запропонувати власний проект, який допоможе покращити роботу закладу і отримати фінансування на його реалізацію з фонду агентства USAID.

— Завдяки злагодженій роботі активній групі вдалося виграти в конкурсі міні-грантів, тому в закладі з вересня почав роботу контакт-центр, — розповідає Юлія Радогощина, директор міського центру первинної медико-санітарної допомоги. — Кабінет обладнаний сучасними робочими місцями, комп‘ютерною технікою та телефонами, персонал пройшов профільне навчання по роботі з апаратурою та спілкуванню з пацієнтами.
Відтепер записатися на прийом стало ще простіше. Завдяки роботі контакт-центру заклад зможе більш якісно та швидко обслуговувати пацієнтів та оптимізувати час перебування людей у лікарні. У майбутньому через кол-центр можна буде отримати електронні рецепти на медичні препарати, отримати інформацію про щеплення і для цього не треба буде витрачати свій час і приходити на прийом, достатньо буде лише зателефонувати. Номери телефонів контакт-центру: (063)-634–67–77, (096)-008–40–85, 2–22–44.
— Наразі контакт-центр працює в тестовому режимі, — додає Юлія Радогощина. — Ми намагаємось знайти слабкі місця та виправити їх. Тому якщо у вас виникли проблеми, пов‘язані з роботою контакт-центру, повідомте про них свого сімейного лікаря. Ми прагнемо стати кращими для вас.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валюша Яремчук- Трачук

    Систра ти красуня

    Artur Edu reply Валюша Яремчук- Трачук

    Яка безграмотна... Хто вас так вчить писати???
  • Жанна Вовченко

    Ліля, ти суперова!

keyboard_arrow_up