Відновна лікарня запрацювала

Відновна лікарня запрацювала

За свідченням пацієнтів, головному лікарю Эвтушку вдалось організувати лікувальний процес, про що є позитивні відгуки. Про це — в листі в редакцію. Бажаємо колективу лікарні відновного лікування успіху в роботі та вдячних пацієнтів

“Пройшло зовсім мало часу з тих пір, як стали стихати пристрасті після ліквідації залізничної лікарні та переїзду ЦРЛ в її стіни. Багато було обговорень, нервових буревіїв з приводу цього ноу-хау, обурень громадськості Козятина. До цього часу над бідними людьми висить домоклів меч — черговий “циганський” переїзд медичного персоналу до Калинівки.

 

При запровадженні цих нововведень, ніхто не врахував усі незручності, які зараз відчуває на собі хворе та здорове населення (проходження медоглядів), що користується послугами поліклініки та стаціонару ЦРЛ (величезні черги біля кабінетів лікарів, переповнений стаціонар).

Відео дня

 

Наразі важко і лікарям, і хворим. Кому це потрібно?

 

Ми, непрацюючі пенсіонери-залізничники (досить велика та значна верства населення нашого міста) були дуже занепокоєні, чи не залишимося на узбіччі? Чи будуть існувати наші страхові поліси?

 

Ми пам’ятаємо, як активно вів боротьбу за збереження Відділкової лікарні та зокрема за нас, пенсіонерів голова Ради ветеранів Козятинського залізничного вузла Євген Буравський. Цій небайдужій людині було боляче за долі ветеранів праці, непрацюючих пенсіонерів і всіх залізничників в цілому. Навіть повірити важко, але вся ця історія, якщо ще не завершилась, то триває досить благополучно. Лікування та профілактика непрацюючих пенсіонерів проводиться в терапевтичному та неврологічному відділеннях КУ “Козятинська лікарня відновного лікування”, що розташувалося на базі колишньої ЦРЛ.

 

Я пройшла лікування саме в терапевтичному відділенні. Переступивши поріг цього закладу, пенсіонер одразу відчуває тепло та піклування медичного персоналу. Лікарі, завідувачка відділення Валентина Манзюк та Ірина Дирда дуже уважно вислуховують кожного хворого та призначають необхідне лікування на вищому професійному рівні. Набуває досвіду молодий лікар пані Скупінська. Кожну хвилину вона поряд зі своїми пацієнтами. Добра посмішка, уважність. А що треба людині похилого віку!

 

Окремих слів подяки заслуговують медсестри. Крапельниці та уколи роблять швидко та вправно. До кожного хворого виявляють терпіння і такт. Тут на місці хворим роблять УЗД та ЕКГ. Проводиться фізіотерапевтичне лікування. У цьому ж відділенні проводять консультації та лікування окуліст Валентина Білоус, завідувачка неврологічного відділення Тамара Вітюк, хірург Дмитро Пузир, уролог Олександр Мельник.

 

Ми були приємно вражені смачним та різноманітним чотириразовим харчуванням. Приготовлено по-домашньому, з урахуванням вимог дієти для діабетиків та пацієнтів з хворобами ШКТ.

 

Хочеться подякуввати керівнику цього закладу Олександру Євтушку. Він справжній господар, вправний менеджер, що цінує свій персонал, при цьому ставить до нього суворі професійні вимоги. Усе це йде лише на користь справі.

 

Дуже сподіваємось, що, можливо, комусь все ж таки вистачить здорового глузду залишити цей затишний куточок піклування про людей.

 

Може досить вже радикальних змін, здається, настав час закріплювати та вдосконалювати отримані позитивні результати.

З повагою Голова Ради Ветеранів КЗТ дистанції сигналізації та зв’язку Загребельна Людмила Андріївна за дорученням пенсіонерів-залізничників Валентини Сушко, Валентини Кручківської, Наталі Вацківської, Любові Клюбінової”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галинскаясолодюк Алла

    Видно що до справи взялась поміркована людина і вмілий господар
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up