Військові дякують невтомним глухівчанам та махнівчанам за щедрі передачі

Військові дякують невтомним глухівчанам та махнівчанам за щедрі передачі
  • Військовослужбовці 173 батальйону 120 оБр ТРО та їх родини щиро дякують колективу «Берізка» смт. Глухівці, колективу Глуховецького ліцею та всім небайдужим людям Глуховецької та Махнівської громад за небайдужість, підтримку, турботу, за часточку домашнього тепла та любові вкладених у ваші передачі.

Про це йдеться на сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада

— В умовах неоголошеної війни, яка ведеться на сході країни, наш громадянський обов'язок - допомогти та підтримати бійців Збройних сил України, всіх військових формувань, що захищають нашу Батьківщину та нашу свободу. І сьогодні слова подяки знову линуть для наших земляків, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Зокрема подяку висловлюють колективу «Берізка»,на чолі з його директором Безнощук Н.В., селищному голові Амонсу О.А., Гунчаку М.І., Кирилюк О.М., Андрійчук Н.М., Поліщук Н.П., Безнощук Н. М., Безнощук О.В., Семенюк В.А., Мельничук Н.А., Орловій О.В., Максимчук О.В., Сесмій О.Г., Жмуцькому С.П., Ткачуку І.С., Балановському М.О. колективу Глуховецького ліцею та всім небайдужим людям Глуховецької та Махнівської громад за вашу небайдужість, підтримку, турботу, за часточку домашнього тепла та любові вкладених у ваші передачі.

 

Нагадаємо, «Війна згуртувала Глуховецьку громаду, як ніколи раніше»: про допомогу глухівчан у тилу

Читайте також:

Ірина Колесник: «Запаси у нас є, допоможемо нашим землякам перезимувати»

Подарували машинку та прокатали у службовому авто: як козятинські поліцейські втілили дитячу мрію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up