Всі знають головного лікаря Кравчука через професіоналізм

Всі знають головного лікаря Кравчука через професіоналізм

Наші опитування

Газета “RIA-Козятин” провела соціологічне опитування про відношення козятинчан до призначення головним лікарем Олександра Кравчука.

Опитано 17 осіб  старшого віку. Ми запитали: “Як ви ставитесь до призначення головним лікарем Олександра Кравчука?”

Відповідати на камеру всі, як один, відмовилися. Але наполегливо свідчили, що знають його як приємну, чемну та виховану людину, Професійного лікаря. Про його якості керівника їм нічого не відомо.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • козятинець

    Тепер він обрушить всю свою владу щоб змістити Грубеляса з посади.Поставить туди жида Барського.
  • Anonymous

    Чи ви, люди, показились? Ви хоч розумієте, кого нахвалюєте?

    Люди знають, чому вони не хочуть на камеру коментувати...

    Називати цього заклятого хабарника хорошим лікарем та керівником? Та в мене навіть язик не повернеться про таке ЗАПИТАТИ, не те що підтвердити!! Більше того - це психічно неврівноважена людина з поламаною (можливо в дитинстві) психікою!

    Викликати до себе "на килим" людей, які пропрацювали в лікарні майже стільки років, скільки тобі самому і публічно принижувати їх, називати останніми словами, з криками та воплями кидаючись на них — це нині називаються "хороша людина" і все таке інше?? Особисто бувала під кабінетом цього керівника і неодноразово чула такі розроби польотів! Та нехай такі людиська гуляють лісом, а не коридорами мед. закладів, тим більше, на посаді керівника!

    Усім, хто так смачно бажає  вислужитись та підлизати пікантне місце цьму індивідууму — ви цинічні та продажні, через таких як ви Україні ще довго не бачити світлого майбутнього!

    Багато хто знає, як цей пан О Премудрий влаштувався на посаду головного лікаря і яких шалених коштів то вартувало. А також багато хто знає, скільки коштувало влаштувати, наприклад, середньостатистичному жителю Козятинщини, свою дочку медсестрою! І як потім приходили зі шкандалями до високих кабінетів очільника лікарні за з’ясування, а чому все ж таки не вийшло влаштувати, хоча гроші було сплачено! Люди багато таких історій розповідають одне одному. Мабуть, щось знають… І таких історій багато! Але чомусь усі мовчать. Бо води в рот понабирали. Бо усім байдуже. І шановній пані редакторці Лозінській байдуже! Бо я не розумію, ЯК можна було не накопати достатньо інформації на цього персонажа, коли цієї інформації предостатньо.

    Для мене вистачає того факту, що він зробив з лікарні! Замість відстояти просто все зруйнував. Безповоротно зруйнував. Попри всі реформи та неприємні сценарії, були шляхи вирішення без звільнення сотень людей та зі збереженням обох лікарень, але ж ні, тоді не зберігались би персональні інтереси пана О!

    Бажаю таким керівникам, аби все їх зло повернулось до них, та поскоріше! Ось моя думка про цю людину. І припиніть писати відверту брехню та маячню! Як у місті можуть поважати таких людей? Ми так скоро і Юрчишина на рухах носитимемо! І МАКівця! Не маніпулюйте думками громадськості, шановні!
  • Варвара Орловская (Славута)

    Я не знаю , який він як лікар, але керівник нікудишній. Гарний керівник не допустив би того, щоб закрили районну лікарню. А те що робиться тепер в коридорах                                    та під кабінетами   поліклініки, всім до лампочки. Люди в чергах в обморок падають. Щоб потрапити до лікаря потрібно вистояти в чергв 3,4 години. Але ж він в чергі не стоїть, то й не знає. А деколи потрібно і з кабінету в поліклініку заглянути.
  • Євдокія Кривунець(Корж)

    Це професійний і чесний  керівник лікарні таких  лікарів дуже рідко можна знайти в Козятині!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up