За минулий тиждень на коронавірус занедужало 24 козятинчанина. Загальна цифра хворих

За минулий тиждень на коронавірус занедужало 24 козятинчанина. Загальна цифра хворих
фото ілюстративне
  • За інформацією ВСП Козятинський відділ ДУ «Вінницький ОЦ КПХ МОЗ України» на території Козятинської територіальної громади, в період з 24 по 31 жовтня, включно, зареєстрували 24 нових випадків захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19.
  • Повідомили також загальні цифри хворих з початку коронавірусної пандемії у чотирьох ТГ — Козятинській, Глуховецькій,  Махнівській та Самгородоцькій.

За минулий тиждень в Козятинській територіальній громаді зареєстровано 24 нових випадків захворювання населення на коронавірус

 

Відео дня

Всього з початку пандемії COVID-19 по Козятинській міській ТГ, Глуховецькій селищній ТГ, Махнівській сільській ТГ та Самгородоцькій сільській ТГ:

  • загальна кількість хворих - 8613,
  • з них - 8383 одужали,
  • померли – 152 хворих.

— Шановні жителі Козятинської територіальної громади! Закликаємо кожного з вас дотримуватися правил гігієни. За наявності будь-яких проявів вірусної інфекції – телефонуйте своєму сімейному лікареві та дотримуйтесь його рекомендацій! Бережіть себе і своїх рідних! Будьте здорові! — звернулися до громади у Козятинській міській ТГ

Читайте також:

Козятинська міська «первинка» видає таблетки Калію йодид

Зробили моніторинг стану питної води та радіаційного фону у Вінницькій області. Результати

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up