За тиждень майже 100 нових хворих на коронавірус

За тиждень майже 100 нових хворих на коронавірус
  • Інфікованих стає дедалі більше

Епідеміологічна ситуація у країні погіршується. Ще минулого четверга, 13 січня лише три регіони (Сумщина, Херсонщина та Івано-Франківщина) перебували у «помаранчевій» зоні. А вже у вівторок, 18 січня за крок до «червоної» зони опинилася ще й Чернівецька область. Решта регіонів України, в тому числі і Вінниччина, поки що у «жовтій» зоні епідеміологічної небезпеки.

У нашій області під кінець минулого тижня спостерігалася тенденція до зниження кількості нових хворих. У четвер виявили понад півтисячі інфікованих за добу, на п’ятницю і суботу цифра зафіксувалася на позначці 414, потім почала падати знову і в понеділок знилилася до 194, після чого знову кількість нових хворих стала зростати. А у середу взагалі був різкий стрибок — за одну добу на Вінниччині додалося аж 767 нових інфікованих. Відтак ми потрапили у ТОП-5 областей, де зафіксували найбільший приріст хворих.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 97 нових інфікованих на коронавірус. Це трохи більше, ніж попереднього тижня. За даними Козятинського відділу контролю та профілактики хвороб, станом на середу, 19 січня у нас було вже 5058 випадків від початку пандемії.

Відео дня

Побільшало і смертей. Як повідомляють у Козятинському відділі контролю та профілактики хвороб, ще троє мешканців колишнього Козятинського району померли через ускладнення, які викликав COVID-19. Станом на середу кількість летальних випадків була 135 від початку пандемії.

 

Читайте також:

Козятин знову опинився за бортом

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up