Задимлений і смердючий Козятин: спалюють кістки!

Задимлений і смердючий Козятин: спалюють кістки!

Бойня на бойні -2

 

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися жителі вулиці Довженка. Вони повідомили, що недалеко від їхніх домівок  потужно діють декілька боєнь і підприємство по переробці тваринних відходів. Така кількість підприємств цього напрямку перетворює життя мешканців мікрорайону “бази Боровського” в правжнє пекло. Адже тут постійний сморід, кажуть люди.

Нагадаємо, що в минулому році наша газета повідомляла про ці підприємства. Тільки всі вони на час перевірки  простоювали за відсутності продукції переробки.

Відео дня

Зараз тут час від часу стоїть аромат від продуктів гниття та стійла худоби. Над деревами з заходу на схід — клуби чорного диму. Так дає про себе знати підприємство переробки кісток та копит.

Під часу візиту журналістів у цю “промзону”, на території підприємства на автомобільний причіп завантажували краном кістки, що лежали на відкритій місцевості під променями сонця. Про дотриманням якихось санітарних норм, мова не можна йти.  З труби валив чорний дим і стояв нестерпний запах.А з боку газової контори ще є свинарник і стійло овець.

Мешканки цього мікрорайону Любов Петрівна і пані Олександра розповіли газеті, що живуть в умовах постійного смороду. Винятком є дні, коли вітер віє в іншу сторону. А ще прямо під їхні будинки стали привозити нечистоти і зливати в каналізацію. Один раз дорогу спецтехніки з фекаліями мешканці будинків перекрили, то водій об’їхав іншою дорогою і все таки злив нечистоти в каналізацію.

Багато з опитаних людей переконані, що добиватися змін в їхньому мікрорайоні — справа молодих. Про свого депутата ніхто і не згадав. Люди і не думають, що потрібно до нього звнернутися... Зараз думають вже написати міському голові...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up