Заступник головного лікаря Ігор Грубеляс про останні події відносно медичного закладу

Заступник головного лікаря Ігор Грубеляс про останні події відносно медичного закладу

— Я дуже радий, що керівники самоврядування знайшли компроміс і прийняли угоду про передачу Козятинської центральної районна лікарні Вінницької обласної ради з власності Вінницької обласної ради в комунальну власність сіл, селищ Козятинського району.

Я це можу сказати від імені всіх лікарів і молодшого медичного персоналу. Ми працюємо над тим, щоб надавати населенню якісну медичну допомогу. А приміщення колишньої залізничної лікарні набагато краще пристосоване для якісного обслуговування людей.

У Козятині буде тепер два медичних заклади — ЦРЛ (Центральна районна лікарня) на базі колишньої залізничної лікарні та ЛВЛ (Лікарня відновлювального лікування) на базі колишньої ЦРЛ.

У планах у нас - вдосконалити медичне обладнання, виробити такі шляхи роботи з населенням, щоб звести до мінімуму черги в поліклініці. Підвищити швидкість та якість надання медичної допомоги за рахунок сучасної медичної техніки.

Відео дня

За словами Ігоря Петровича, ще потрібно налагодити роботу реєстратури, щоб не було плутанини з амбулаторними карточками пацієнтів. Звичайно, потрібен час, щоб налагодити усі функції цього медичного закладу.

У всіх працівників лікарні зараз “чемоданний настрій”. На даний момент вже повністю переїхали терапевтичне та неврологічне відділення. Наступного тижня переїде реанімація та хірургія. Наступний крок — дитяче відділення. У планах створити сучасне пологове та гінекологічне відділення. Але це все потребує часу.

— Мене зараз хвилює, щоб усі хворі отримали допомогу, — завірив пан Грубеляс. — Для цього я роблю все можливе. Дуже важливо обережно та дбайливо перевезти “тяжких” хворих. Ще й погода ускладнює транспортування лежачих пацієнтів. За останні дні дуже багато людей звернулися з травмами, здобутими через ожеледицю. Деякі з них потребують оперативного втручання. Усіх їх теж треба розмістити та надати допомогу.

У всіх відділеннях лікарні ведуться ремонтні роботи. Лікарі та медсестри після чергування залишаються та роблять свій внесок у створення комфортних умов праці. У вівторок отримали гарну звістку, що вже замовлені нові вікна для пологового відділення, на черзі нові вікна для терапевтичного корпусу, надалі - для поліклініки.

— Лікарня зустріне пацієнтів якісним обслуговуванням та свіжим ремонтом, — каже Ігор Петрович. — До речі, у перехідній галереї розквітла кімнатна троянда. Вважаю, це добрий знак! Є побажання до міської влади облаштувати на вулиці Героїв Майдану автопарковки вздовж лікарні. А до районної — переглянути маршрути сільських автобусів, додавши зупинку біля лікарні. Щоб довозити сюди людей і забирати.

За словами Ігоря Грубеляса, весь медперсонал хоче подякувати всім, хто допомагає як матеріально, так і робочою силою в переїзді. Ніхто не відмовив підсобити, до кого зверталося керівництво лікарні. Медики і надалі надіються на тісну співпрацю з благодійниками, дякують пацієнтам за розуміння і вибачаються перед відвідувачами за тимчасові незручності.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up