19 маскувальних сіток, більше 200 косинок і не тільки: козятинці відправили черговий вантаж на фронт

19 маскувальних сіток, більше 200 косинок і не тільки: козятинці відправили черговий вантаж на фронт

Нещодавно звернулася до козятинців досвідчений волонтер, голова ГО "Суспільні ініціативи Козятинщини" Олена Іванчук, закликавши свою єнергію і патріотичний запал направити на тих, хто поруч: одиноких пенсіонерів, інвалідів та інших малозахищених громадян. А також — на плетіння сіток, пошив госпітальних косинок, в’язання теплих шкарпетк для військових.

Козятинці активно відгукнулися на заклик. І ось нещодавно волонтерка прозвітувала (Віснику Козятинщини) про черговий вантаж на фронт:

  • 19 маскувальних сіток і більше 200 косинок для імобілізаціі і пів мішка гігієнічних прокладок (щоб хлопці в ноги не мерзли) відправлено нашим захисникам, 6 — для тероборони.
  • 16 сіток передано для маскування машин екстренної медичної допомоги та бійцям тероборони.
  • 21 найкращі та найякісніші маскувальні сітки,
  • а також 10 тентів маскувальних кольорів (колектив школи№5 не порізав на поворозочки цінний, щільний камуфляжний матеріал, а, "мобілізувавши" професійних швачок, виготовили великі, непромокальні тенти) поїхали до війскових у південно-східному напрямі через "Нову пошту".

І наголошує: чергову партію сіток-основ, які отримують, будуть передавати тим, хто плете дійсно маскувальні сітки, використовуючи у роботі лише відповідні кольори. Бо на "щось", а не маскування, потім іншим доводиться витрачати час та зусилля, щоб вибрати та замінити ганчірочки усіх кольорів веселки.

Люди, яких евакуюють з «гарячих точок», у Козятині посміхаються. Їх тут гостинно приймають волонтери

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up