Бджілки волонтери і їх робота в тилу

Бджілки волонтери і їх робота в тилу
  • В Козятині продовжують збір необхідних речей для тероборони а також тих, хто захищає країну від російської ворожої армії.

Неділя – на вулицях міста малолюдно. Я вирішила запропонувати свою допомогу групі волонтерів, які збирають необхідні речі та продукти для наших захисників. Мене радо прийняли і запропонували фасувати пакети із їжею для воїнів. Кожному воїну складали – печиво, солодощі, яблука, фрукти. «Першочергове необхідне цигарки, засоби гігієни, запальнички, сірники, медикаменти, кава, чай, одіяла, ліхтарі, синьо – жовтий скоч, вода бутильована, консервація, фрукти, лимони, джгути. В цей час кожен намагається бути корисним своїй країні і тому ми само організувались і збираємо допомогу воїнам. Наші земляки дуже активні, кожні 10 хвилин мені телефонують і приносять пакети із необхідними речами. Люди приносять гарячу їжу, щоб бійці могли поїсти. Дівчата роблять бутерброди, чай, каву. Дуже багато підприємців допомагає і простих людей.

— Окремо для переселенців приймаємо теплий одяг та ковдри, шкарпетки, білизну», -- розповідає волонтер Ольга Шостак. Не зайвими будуть і додаткові робочі руки. Дівчата окремо пакують засоби гігієни для кожного воїна. Інші готують бутерброди, чай, каву. Окремо обіди бійцям із територіальної оборони, в лікарні тим, хто проходить мед огляд. Адже ситий солдат – сильний солдат. «Люди у нас допомагають усім чим можуть, хтось пече пироги, різні смаколики, хтось передає цигарки, хліб, фрукти, овочі. Зараз ми дійсно відчуваємо, що ми єдині, згуртовані.

Відео дня

— Дівчата – волонтери працюють зранку до вечора, не дивлячись на втому, на погодні умови, всі працюємо надворі і віримо в перемогу», —говорить Ольга Шостак. Загалом біля 10 осіб – дівчат волонтерів вирішили підтримати нашу армію.

«Також щодня потрібні гарячі страви: борщ, суп. Також необхідні матеріали для плетіння сіток, потрібна сама основна, тому в кого прохання написати в соціальні мережі чи зателефонуйте, - додає Людмила Семенюк.

Надаємо контакт для зв’язку із волонтерами Ольга Шостак: 093 541 – 30 – 99, 096 525 – 58 -92

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up