Будьте обережні: ворог надсилає смс, в яких залякує масовими ракетними обстрілами

Будьте обережні: ворог надсилає смс, в яких залякує масовими ракетними обстрілами
  • Українцям почали надходити повідомлення про те, що найближчими днями буцім-то буде масовий ракетний обстріл в деяких містах України.
  • Центр протидії дезінформації застерігає - такі смс - справа рук ворога

Ворог активізував смс-розсилку, к якій залякує українців. Останніми днями на мобільні номери почали надходити повідомлення про те, що з 19 до 21 липня начебто плануються масовані ракетні обстріли України, а диверсійні групи просунуться з боку Білорусі до 15-20 кілометрів територією нашої держави для відволікання наших військ на інших напрямках. У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони застерігають - це фейк.

«Застерігаємо: у даному разі ворог використовує такий елемент інформаційно-психологічної операції, як «анонімний авторитет». Тобто відбувається розсилка начебто «інсайдерської» інформації від «надійного джерела десь із відомств».
Нагадаємо! Від початку повномасштабної війни 24 лютого по всій території зберігається висока ймовірність ракетних обстрілів. Тому в жодному разі не ігноруйте сигнали тривоги.
Якщо почули сирену, прослідуйте до найближчого укриття. Завжди пам'ятайте про правило двох виходів та двох стін», — пишуть в телеграм-каналі Центру протидії дезінформації.

 

Відео дня

Читайте також:

Шахраї придумали нову схему обману у фейсбуці. Правила кібербезпеки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up