Диверсія пов'язана з Днем народженням Президента України Порошенка?

Рвонули склади боєприпасів на складі в Калинівці близько 10 години вечора 26 вересня Наші кореспонденти виїхали на місце події.

Біля Стрижавського мосту у Вінниці на об'їзній поліцейські перекрили дорогу в сторону Калинівки. Утворився великий затор. Нікого окрім спецтехніки, пожежних, і військових в сторону Калинівки не пропускають. Люди просять поліцейських пропустити, панікують. Кажуть, що у них там родичі. Розгоряються сварки. У зворотньому напрямку також утворився затор. Люди масово виїжджають з Калинівки і навколишніх сіл.

На місці начальник вінницької патрульної поліції Редван Усеїнов. Він каже, що рвонув склад боєприпасів. За інформацією з наших джерел, на складах зберігалося 200 тисяч тонн боєприпасів ще з радянських часів. Журналісти, що виїхали на місце події кажуть, що час від часу зі сторони Калинівки чути звуки вибухів, на небі заграва. У прес-групі управління СБУ у Вінницькій області повідомили, що знають про ситуацію і збирають по ній інформацію. Але запевнили, що вибухи не повязані з антитерористичним навчанням, яке проводить СБУ.

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine повідомив на сторінці у Фейсбуці: Сьогодні, 26 вересня близько 22.00, на окремих площадках складів Збройних Сил України, що розташовані в районі населеного пункту Калинівка на Вінниччині, сталася пожежа. Вживаються усі заходи щодо локалізації та гасіння пожежі на місці, працюють два пожежні танки, пожежні розрахунки військової частини та відповідні розрахунки Державної служби з надзвичайних ситуацій.
На місце пригоди вибула оперативна група Генерального штабу та Міноборони.
Причини надзвичайної події уточнюється.
Оперативна інформація про локалізацію пожежі надаватиметься невідкладно за надходженням.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up