До головихи села Козятин прийшли 50 ветеранів АТО, а вона втекла

До головихи села Козятин прийшли 50 ветеранів АТО, а вона втекла

Інституція влади, що на селі, що в місті, імпотентна, виглядає, як дармовис. Ось і відбуваються акції протесту

https://www.youtube.com/watch?v=OZZeL55wxL4
Боронячи українську землю та інститути нинішньої влади України, наш краянин Вітор Ковальчук поліг на фронті у війні з російським агресором. Батько його і понині боронить Україну. В тилу на відстані тисячі кілометрів від фронту сільський голова, знаючи, що спадковємець земельної ділянки загинув на фронті, нагло, чванливо та підло відібрала землю у родини полеглого воїна. Землю перевала на баланс сільради. За підрахунками спеціалістів вказана земля в селі Козятин коштує приблизно 30 тисяч доларів.

Взнавщи про зухвалість сільського голови, ветерани прозріли, згуртувалися і пішли до неї в гості на прийом. Що з цього вийшло, дивіться з фото та відео-репортажа. Головне, що вона від них втекла!

Відео дня

 


 

 

Мати полеглого воїна підтверджує зухвалля влади

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Влад Лісовий

    Таке рідко буває до жінки прийшло зразу на побачення приблизно до 50 осіб.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Реально хлопці пройшли ще один вишкіл

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Поліція діяла як на мене толерантно з  народом.Хоча пока не відома що вчинять потом.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    СБУ взялось розрулити ситу

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Про дії сільського секретяря,попросив прокоментувати сільського голові.

    Він повідав так,Сама брехлива підступна жінка .Дуже часто по народному брехала на камеру.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up