Допомагаємо воїнам ЗСУ

Допомагаємо воїнам ЗСУ

Волонтерський центр ”RІА-Козятин” долучився до акції Волонтерів Полісся з персональним відвідуванням вояків Збройних сил України, що базуються в районі Золоте та Званівка.

Доставлена волонтерська допомога була сформована на основі заявок солдатів та потреб воюючих підрозділів, які 7 червня 2018 року відбули в зону бойових дій.

Як не дивно, матеріально-технічне забезпечення військ підкульгує. А такі дрібниці, як робочі рукавиці, кейло, лом, сокира, цвяхи, ножівка і те, чим заточити домкрат, молоток, добротні гайкові ключі — є серйозною проблемою. Як правило, МО ЗСУ взагалі не бере до уваги такі життєво важливі питання. Вирішують такі питання солдати, як правило, з власних заощаджень. Що мінусує їх оклади за місяць, буває, на половину.

Це війна. І солдат має берегти майно, але не до такого, щоб ризикувати власним життям. Збереження людей — це перша тема, що гарантує перемогу, тому майнові втрати молота і кувалди для солдата не суттєві. Оскільки ЗСУ ведуть оборонну війну, то обійтись без “шансового” інструмента не можливо.

Відео дня

Громаду прошу долучитись до збору інструментів для воюючих підрозділів.

На сьогодні отримана термінова заявка на звичайні носилки медичні для переміщення поранених. Потреба в 9 штуках. Артилеристам: електроз’єднання “тато-мама” від 1,5 В до 360, щоб могли своєчасно і влучно стріляти.

Перемогу можливо здобути лише максимальним забезпечення ЗСУ, що покращує їх боєздатність.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up