Дякують та просять не зупинятися: на авто для наших військових зібрали 47 тисяч гривень, ще треба 70

Дякують та просять не зупинятися: на авто для наших військових зібрали 47 тисяч гривень, ще треба 70
  • На минулому тижня козятинчанка Олена Автухова оголосила збір коштів на авто для бойових завдань військовому підрозділу, де служить її чоловік Олександр.
  • Сьогодні, 21 червня відзвітували про зібране та розповіли, скільки ще треба грошей

 

Нагадаємо, важливі кожні 20-30-50 гривень. Потрібні кошти на авто для виконання бойових завдань нашим землякам. Додамо, що автівка для бойових завдань потрібна у підрозділ, де служать наші земляки — Олександр Шумський та Олександр Автухов

Саме Alexandr Avtuhov виклав у соцмережах відео, де дякує всім за допомогу та просить долучатися до збору коштів всіх небайдужих.

— Хочу подякувати всім, хто долучився до збору на авто для нашого підрозділу. Дякую, за кожну гривню, за кожний репост. На сьогоднішній день зібрали 47 500 гривень і до повного завершення потрібно ще 70 500. Я прошу долучатися, не зупинятися. Ця машина буде потрібна для виконання бойових завдань, для перевезення. Вірю, що вона збереже не одне життя, — сказав у відео козятинчанин Олександр Автухов

Відео дня

Давайте підтримаємо наших захисників!

Реквізити для переказу

Приват: 4149 629386358295 Автухова Олена Володимирівна.

А у квітні завдяки зусиллям наших козятинчан вдалося зібрати 63 тисячі гривень на закупівлю автомобіля для потреб ЗСУ. Автівку, яку пригнали з-за кордону, полагодили і теж відправили на передову.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up