Група терористів здалася Україні: в "ДНР" закотили істерику

Група терористів здалася Україні: в "ДНР" закотили істерику
Фото з алеї Слави полеглих солдат ЗСУ с.Козятин

У Донецькій області протягом поточного тижня троє учасників незаконних збройних формувань здалися Національної поліції.

Щоб отримати шанс на життя без тюрми, можна звертатися за телефоном 0-800-505-102 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів)
 

"30-річний житель Сіверська з автоматом в руках перевіряв водіїв і транспорт на блокпості терористів. Чоловік близько трьох років прожив в страху за своє кримінальне минуле і сам звернувся до правоохоронців", - повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ в своєму Facebook.

Ще один бойовик - громадянин Росії - здався поліцейським в місті Часів Яр. У 2014 році чоловік брав участь в незаконних збройних формуваннях на території Бахмутського району, йдеться в повідомленні.

НОВИНИ
Метеоритний дощ: ВСУ зняли на відео "зачистку" терористів на Донбасі
"Зі зброєю в руках найманець ніс службу на блокпості біля села Григорівка, а також патрулював місто. Після визволення району українськими військами чоловік втік і 4 роки переховувався в РФ, в Криму і різних областях України", - розповіли в МВС.

Відео дня

У пятницю, 30 березня, поліцейським здався ще один черговий блокпоста з Сіверська. Він нібито також з автоматом обстежив машини і перевіряв документи водіїв.

"Після трирічного перебування 36-річний чоловік вирішив сам розповісти поліції про свою протиправну діяльність. Щоб отримати шанс на життя без тюрми, можна звертатися за телефоном 0-800-505-102 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів) або скористатися відповідним сервісом на сайті "Стоптерорізм", - додали у відомстві.https://www.obozrevatel.com/crime/gruppa-terroristov-sdalas-ukraine-v-dnr-zakatili-isteriku.htm

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up