Кому даватимуть гуманітарку та де поділася кукурудзяна крупа з пакету?

Кому даватимуть гуманітарку та де поділася кукурудзяна крупа з пакету?
Фото ілюстративне
  • Останнім часом на гарячу лінію газети RIA Козятин надходять дзвінки від інвалідів 2 та третьої групи і їхніх родичів з питанням: чому для такої категорії осіб немає допомоги з гуманітарних вантажів? «Інвалідам І групи дали і на цьому все затихло» – скаржаться козятинчани.

Таких дзвінків до нас було чотири.  І всі в один день –.19 травня і дуже схожі за змістом.

– Війна об’єднала всю нашу громаду, навіщо нас зараз ділити, коли війна ще не завершилась і горе у всіх одне? Ми не проти допомоги інвалідам І групи, тільки чим моя бабуся інвалід ІІІ групи гірша? – питала онука пенсіонерки Настя.

В цей день ми випадково на подвір’ї ЦНАПу зустріли секретаря міської ради Тетяну Римшу та керуючого справами виконкому Аліну Тимощук.

Відео дня

 В руках у секретаря міської ради були списки на гуманітарну допомогу інвалідам ІІ та ІІІ групи. Як повідомили представники міської ради потребуючих на допомогу у нашій громаді багато і поки тільки встигли роздати продуктові набори інвалідам І групи та дітям з обмеженими можливостями. Зараз видаємо допомогу непрацюючим пенсіонерам з мінімальною пенсією 2100 грн, іх у нас біля 500 чоловік. Далі будем працювати над списками непрацюючих мешканців з інвалідністю ІІ та ІІІ груп. Знаючи кількість таких осіб будем займатися пошуком та формуванням допомоги. 

— Користуючись випадком хочемо ще раз повідомити, що отримувачі гуманітарних пайків у вмісті мають  пакет з сухим молоком. помилково сприймають за крохмаль. Ми зовсім недавно проводили експеримент з порошком який зовні лише нагадує крохмаль на дотик до нього. Коли ми дві ложки  дрібно розпиленого білого порошку всипали в склянку з водою він повністю розчинився набувши однорідної маси із смаком молока.

Ще нас запитують куди з гуманітарного пакета поділася кукурудзяна крупа. Як повідомили нас в міській раді, крупа нікуди не поділася. Вона, як була так і є в гуманітарному пакеті. Якщо такий факт дійсно мав місце, то це випадковість. Гуманітарні пакети наповнюють люди вручну і можливо в якийсь один пакет крупи не вклали. Можна допустити, що гуманітарку козятинчанин міг отримати від когось з депутатів обласної ради, церковної громадами, громадської організації і у їхніх пакетах може бути інший вміст.

Крохмаль чи молоко? Що в пакеті з продуктами, які роздають людям з інвалідністю?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Life Life

    А де записатись інваліду?
  • Tlna Romashka

    Не всі і І групи отримали.

    Ларіса Воробєй reply Tlna Romashka

    Інвалід 1 групи Козятинський район як отримати гомунітарку
  • Марина Сковрунская

    Надо проверить!
  • Марина Сковрунская

    Спасибо,узнала,что вместо крохмала сухое молоко!

keyboard_arrow_up