Козятин в траурі. Провели в останній путь воїна АТО Віктора Крючкова

Козятин в траурі. Провели в останній путь воїна АТО Віктора Крючкова
Ще одне молоде життя залишилось на вівтарі війни сходу України

Страшну звістку повідомив козятинському військкому командир батальйону “Донбас”. Віктор Крючков загинув внаслідок бойових дій, підірвався на міні біля Бахмуцької траси.
Воїну, що пішов у військо з власної волі, виповнилось тільки 23 роки. Ще одне молоде життя обірвалось, покладене на вівтар війни на сході України. Кожна така втрата залишає безутішними матерів, сестер, братів, наречених. 
Вічна пам'ять! 
Віктор Крючков назавжди залишиться у пам’яті земляків, залишиться Героєм, вірним сином своєї держави.

Слава Україні! Вічна слава її Героям!

Відео дня

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Матері шана - виховала патріота, а Віктору навіки слава...

    Анонім reply Анонім

    А Гене Ткачуку менту  і Пиявці Олегу благодітелям що розвинули в покійного почуття вини.Змусили іти в ато.ЇМ ТАКОЖ ДЯКУЄМО
  • Анонім

    вічна память!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up