Козятин зустрів Богдана Іщука

Козятин зустрів Богдана Іщука
  • В неділю, 3 квітня громада нашого міста зустрічала Героя Богдана Іщука, який загинув під Рубіжним, що на сході України.
  • Свого земляка мешканці нашого міста зустріли стоячи на колінах живим коридором, який простягнувся від пам’ятного знака «Танк» до будинку, де до служби в армію Богдан жив разом з своїми батьками

Щоб віддати шану Богдану люди чекали від 18.00 до 20.30. Адже спочатку зустріч вшанування була призначена на 18.00 годину. Через складнощі під час руху, зустріч з загиблим Героєм двічі відтерміновували. Тільки людей, які прийшли віддати шану Богдану, який побував в самому пеклі бойових дій, менше не стало.

Коли надворі майже смеркло, на дорозі з’явилися мигалки автівок поліцейських. Містяни, які стояли по обидві сторони вулиці запалили свічки, ліхтарики телефонів та стали на коліна.

Коли колона пройшла до будинку, де жив Богдан, один з його близьких сказав, що після похорону Богдана бере автомат і йде відомстити за наших воїнів, за зґвалтованих жінок за вбитих дітей.

Відео дня

 

Нагадаємо, завтра, 4 квітня на центральній площі міста о 12.00 відбудеться прощання

З метою вшанування пам'яті Богдана завтра у місті оголошено День жалоби.

— На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України та Прапор міста Козятина біля приміщення міської ради. Просимо вивісити 🇺🇦 Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста, — йдеться на сайті міської ради

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (24)
  • Ольга Полищук

    Слава герою, вічна пам'ять.
  • Ирина Макивчук

    Вічна пам'ять😢😢😢😢😢😢
  • Ботнар Клавдия

    Слава Герою Вічна память
  • Наталья Клишевич

    Світла пам'ять..  🙏😥

keyboard_arrow_up