Козятинські матері закликали земляків стати тилом для ЗСУ

Козятинські матері закликали земляків стати тилом для ЗСУ

У неділю, 27 лютого, від дверей Козятинської міської ради від’їхав черговий бус з продовольством

Волонтер з позивним Кох каже:«Тільки другий день нашої роботи, а вже відправили до місця призначення шостого буса з продовольством. Навіть не віриться, що громада, яка ще три дні тому ділилася на вакцинованих і антиваксів, на 73 відсотки і 25% стала такою монолітною. Передайте нашим землякам від волонтерського руху і міської ради велике дякуємо» – сказав Кох.

Від міської ради ми поїхали до «Білого скорпіона». Там Наташа, Ольга, Олександр, Настя та інші козятинчани відкрили волонтерський рух. За чотири години роботи вони зібрали гори продовольства, товари першого вжитку, гігієни та медикаменти.       

Відео дня

Запитуємо пані Наталю, як їй так швидко вдалося організувати волонтерський рух  в козятинській громаді.

— Так волонтери це звичайні люди, які вкладають свій час в потрібну справу. Дивлячись, як воюють наші хлопці, хіба можна поступати інакше? Якщо у мене є талант організатора, то я повинна його використати в повній мірі. Ми ж хочемо жити в успішній країні, а успішну країну визначають звичайні люди, які чогось трохи вміють і знають, чого вони хочуть. Я вважаю, що на даному етапі кожного українця повинно хвилювати лише одне: чим допомогти нашим героям, які так класно воюють з другою армією світу.

— Наташа, хто організував ваш волонтерський рух, як називається ваша організація і як з вами зв’язатися?

— Над назвою ми не думали, тому що то не головне. Хочете назвіть його «Сила українських матерів». Хто організував? Ми організували, матері Козятина. І запрошуємо до співпраці всіх матерів Козятинщини. Роботи у нас непочатий край.

До розмови підключається Пані Ольга: «Я покинула свій бізнес і прийшла допомогти в зборі всього необхідного, що потрібно для армії. Пекла на замовлення просто чудові торти. Зараз буду пекти пиріжки для армії»

Дякуємо дівчата, що ви такі є!  Бажаємо успіхів у вашій нелегкій справі! Ми хотіли було їхати по своїх справах, як до нас звернулася Наташа. Вона від імені всіх волонтерів подякувала мешканцям Козятина не тільки за допомогу але за пильність. Каже, наш товариш виліз перевірити покрівлю даху щодо міток диверсантів. Спостережливі люди нам відразу зателефонували, – сказала пані Наталія.

З таким військом, з таким тилом і такими людьми можна й другу армію світу перемагати!  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up