Лік часу йде на дні: нашим захисникам терміново треба авто

Лік часу йде на дні: нашим захисникам терміново треба авто
  • Дружини військових через соцмережі оголосили збір коштів на машину для козятинчан, яких відправили на фронт.
  • Підключилися до збору і наші волонтери. Вони пропонують екоторбинки за благодійність.
  • Шопери розписали вручну козятинські майстрині. Розповідаємо, як долучитися

Трохи менше двох тижнів тому бойовий підрозділ, де служать наші козятинчани, відправили в зону бойових дій. Військові вже приступили до виконання бойових завдань і зараз у них є потреба в автомобілі. Адже на фронті без транспорту ніяк.

Аби зібрати кошти, дружини військових Олена Петренко та Олена Яценя (Мосьондз), оголосили через соцмережі збір. У середу, 27 липня, вони написали про це на своїх сторінках у Фейсбук та Інстаграм.

«Шановна громадо Козятинської ОТГ та Махнівської ОТГ, друзі, знайомі, дуже просимо у Вас допомоги на придбання авто для наших захисників (173 батальйон 120ї оБр ТрО), НАШИХ ХЛОПЦІВ, яких Ви добре знаєте. Автомобілем будуть евакуювати поранених, підвозити медикаменти та людей для надання першої медичної допомоги. Тобто, щоденно рятувати життя наших бійців. Як показує практика — авто рятує життя», — йдеться в дописі Олени Петренко.

Відео дня

Орієнтовна сума, яку необхідно зібрати — 5 тисяч доларів. Це приблизно 183 тисячі гривень за курсом Національного банку України станом на 3 серпня.

— Нашим хлопцям ця машина була необхідна ще на «вчора». Тому все зібрати, організувати та придбати треба дуже швидко. Намагаємось підключати максимальну кількість людей та структур для збору необхідних коштів, — кажуть дружини військових.

Гроші збирають одразу на два рахунки. Збір оголосили 27 липня і чимало людей вже відгукнулося на прохання допомогти. Завдяки нашим спільним зусиллям усього за декілька днів зібрали суму в 2500 доларів.

— Це неймовірно, — кажуть дружини військових. — Ми вдячні вам за підтримку та небайдужість. Кожна гривня наближає нас до придбання автомобіля! Збір коштів продовжуємо, нам ще необхідно 2500 доларів. Не будьте байдужими! Разом ми єдині і ми сильні! З нас допомога — з хлопців перемога!

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5457082290253678 Олена Петренко

4149437867506576 Олена Яценя (Мосьондз).

Можна і допомогти, і придбати гарні речі

Долучилися до збору наші волонтери. Тетяна Міщук, голова громадської організації «Краплина турботи» опублікувала на своїй фейсбук-сторінці допис, де пропонує козятинчанам зробити гарну справу і навзаєм отримати екоторбинку.

«Розписані шопери — наша вдячність тим, хто допомагає. Сьогодні потрібна підтримка нашим захисникам, чоловікам з нашого міста! Відкритий збір на авто для батальйону, в якому вони служать», — йдеться в дописі.

Волонтери пропонують дев’ять екоторбинок різної вартості — 350, 500 і 1000 гривень. Кожну з них вручну розписували наші талановиті майстрині. Тож можна не лише допомогти нашим військовим, а й отримати ексклюзивну та стильну річ та зробити внесок у збереження навколишнього середовища. Все, що вам необхідно зробити, це обрати шопер, який найбільше до вподоби, надіслати на рахунок Олени Петренко ту суму, яку він коштує, зробити скріншот транзакції і відправити його Тетяні Міщук. Посилання на допис із шоперами тут.

Також Тетяна Міщук пропонує провести розпродаж літніх квітів, саджанців та смаколиків. Від себе пропонує саджанці гібіскусів, букет соняшників, букет м’яти, жасмин та ожину. Так само обираєте потрібний для себе лот, перераховуєте гроші на картку Олени Петренко і забираєте. Посилання на допис тут.

 

Читайте також:

Троє дівчаток з Білої казарми збирають гроші на ЗСУ

Гроші на авто: для козятинського батальйону, що зараз на передовій, потрібна допомога

На основу для маскувальних сіток та кікімор зібрали більше 11 тисяч гривень. Потрібно ще

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up