Мама дворічної Саші, яку евакуювали до нас, жива

Мама дворічної Саші, яку евакуювали до нас, жива
  • Вранці ми повідомляли, що вчора з Харківської області до Козятина привезли маленьку Сашу.

  • Ще вчора ввечері було достеменно невідомо, у якому стані мама дівчинки.

  • Сьогодні повідомили, що жінка жива

Надвечір у понеділок, 14 березня стало відомо, що до Козятина евакуювали дворічну дівчинку Сашу. Її мама отримала поранення і залишилася у лікарні в Харківській області. Військовим збройних сил України вдалося вивезти Сашу разом із маминою подругою з Харківщини. Поїздом жінка з дівчинкою приїхали до Козятина. Тут крихітку зустріли наші поліцейські і доправили до лікарні, де Сашу оглянули. Про це ми повідомляли сьогодні вранці.

Вийти на зв’язок із Сашиною мамою не могли. Подруга мами дівчинки розповіла правоохоронцям, що у Вінницькій області мешкає хрещена мама Саші. Дізнавшись новину про дворічну дівчинку, яка приїхала в Козятин без мами, багато козятинчан були готові допомогти. Люди писали і в приватних повідомленнях, і в коментарях у соцмережах та месенджерах, запитували, чи потрібно щось для дитини, казали, що можуть забрати її до себе, поки ситуація не владнається.

Годину тому Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва повідомила, що із мамою Саші все добре - жінка досі у лікарні, але вона жива.

Відео дня

- Дівчинку Олександру забирає хрещена мама, яка проживає у Вінниці, - сказала Тетяна Єрмолаєва на своєму відео-зверненні. - Служба у справах дітей займається оформленням документів. Із малям все добре, нічого не потрібно. Дякую нашим мешканцям. Десятки людей були готові забрати до себе на проживання Олександру, але вона чекає своєї мами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Оля Кондратюк

    Можливо потрібна допомога дівчинці?
  • Алла Бондарук

    🙏🙏🙏
  • Ирина Ковбий

    Можливо потрібно якось допомогти малечі поки мама зможе одужати і приїхати. Якщо щось треба дайте знати.
  • Іра Рак

    Слава богу

keyboard_arrow_up