На авто для наших військових ще треба гроші: хлопці дякують за допомогу та просять не зупинятися

На авто для наших військових ще треба гроші: хлопці  дякують за допомогу та просять не зупинятися
Фото зі сторінки Олександра Шумського
  • Підрозділ, який в більшості складається з козятинчан і є частиною 59 окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюк, наразі закінчує підготовку до виконання бойових завдань.
  • Хлопці дякують за кошти на автомобіль, який їм буде потрібен на фронті
  • Збір триває

— Наш підрозділ, який в більшості складається з козятинчан і є частиною 59 окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка наразі закінчує підготовку до виконання бойових завдань. Ми хочемо подякувати всім, хто долучився до надання нам різного роду допомоги починаючи від продуктів харчування та закінчуючи кожною гривнею, яка перерахована на автомобіль. Не зупиняймося на шляху до перемоги! Слава Україні! — пише на своїй сторінці козятинчанин, військовий Олександр Шумський
Разом з тим Олександр дякує Лена Автуховацерква "Спасіння" , м. Козятин , Світлана Романова , волонтерському руху Tort Zakaz, до якого входять також діти, які щодня печуть печиво, сушать борщі та готують батончики. Їх праця неоціненна!

Взагалі козятинчани вже не вперше долучаються до збору коштів на допомогу військовим.  Наприкінці травня козятинці, спільно з волонтерами, серед яких Сергій Сиваківський, організували терміновий збір для придбання транспорту для військового з Куманівки, який буде рятувати життя. А у квітні завдяки зусиллям наших козятинчан вдалося зібрати 63 тисячі гривень на закупівлю автомобіля для потреб ЗСУ. Автівку, яку пригнали з-за кордону, полагодили і теж відправили на передову.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up