На центральній площі нашого міста провели спільний молебень

На центральній площі нашого міста провели спільний молебень
  • В неділю, 13 березня на центральній площі нашого міста відбувся спільний молебінь віруючих, священників та громади.
  • Молились за світлу пам’ять загиблого Дениса Прилуцького та за те, щоб він знайшов спокій у царстві Божому. Молились за всіх українських воїнів, які віддали своє життя у російсько-українській війні.
  • Просили у Господа, щоб він давав сили нашим героїчним воїнам, які стримують навалу окупантів

Почався спільний молебінь о 13 годині. Перший виступаючий в своїй молитві до всевишнього сказав:

— Милостивий Господь, дай нам можливість стояти перед тобою на колінах і сказати тобі, що ти зупини війну. Ти прийдеш і принесеш мир в Україну. Господь, я також молю тебе за кожного волонтера, за кожного віруючого, що тут зараз стоїть. Молюсь за кожного хто зараз тут, в тилу працює так постав кров Ісуса Христа на кожного. Ти сказав у слові своєму (Хто призве моє ім’я той спасеться тому буде захист мій). Да буде благословенне наше місто, да буде благословенний наш район, наша область, наша земля і вся Україна. І тоді ми всі будемо співати і прославляти Ісуса Христа і всі скажемо Амінь

Відео дня

Слідуюча виступаюча звернулася до громади.

— Мені дуже приємно, що я звертаюся до людей, які не злякалися і не залишили рідні домівки. Поїхали ті, які не знали, як з цим справитись, що ми маємо. Але я впевнена, що тут залишилися сильні люди.

Провів службу Божу і настоятель храму святого Іллі отець Роман.

Після спільної молебні до присутніх звернулася міський голова. Вона повідомила, де похований наш славний воїн Денис Прилуцький. Подякувала матері героя, що вона виростила і виховала такого сина та пообіцяла, що після нашої перемоги його заберуть з братської могили і перезахоронять на Батьківщині. 

Окремо зупинилась, як добре працює молодіжна рада нашого міста, а завершила свій виступ словами:

— У нашій громаді все добре, ми проводимо заходи по забезпеченню запасів продуктів на випадок надзвичайної ситуації. Я більше вірю, що колони окупанта замерзнуть по дорозі, ніж сюди доїдуть. Наша громада найкраща і закликала, щоб спільний молебінь проводити на площі кожної неділі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up