Оригінальність ініціативи ветеранів АТО — суцільний конструктивізм

Оригінальність ініціативи ветеранів АТО  — суцільний конструктивізм

 

В це тяжко повірити, а по факту — відбулось. Добре відомий чиновник, якого пестливо величають мафіком (центральний офіс в приміщенні Козятинської міської ради на першому поверсі), хлопці кажуть, з власної ініциативи запропонував зайняти вільне приміщення. Прямо біля його кабінету, щоб поселились ветерани АТО Козятинщини. Це при тому, що вони вкинули його в гноярку.

 

Від несподіванки хлопці подали письмове клопотання до міського голови (на балансі якого приміщення). Голова міста зрадів, що ветерани примирились з головою райради і виніс на питання на сесію. Відбулося вікрите голосування. Результат феномеальний — рішення прийнято 18 “за”. Тепер ветерани АТО зранку до вечора будуть сприяти голові райради в організації його робочого дня.

Несподіванкою в голосуванні був лише один момент. Деякі депутати настирливо протистояли такому рішенню. Переконували інших депутатів голосувати проти. Так Олександр Гвелісіяні та Вадим Рожук до сесії постійно відвідували і не вилазили від робочого кабінету голови райради. Переконували не надавати приміщення ветеранам Ато? Вважаючи що це катастрофа районного маштабу?

Звідки така зневага до ветеранів АТО від знаних депутатів міста? Не зрозуміло. Можливо, це якась користь або особисті стосунки? Адже приміщення пустувало. З цього нічого  не вийшло — аргументи були не переконливими.

Відео дня

Присутні на сесії ветерани АТО по завершенню голосування не приховували свого задоволення від того, що тепер будуть разом кожного дня вітатись, а по завершенню робочого дня разом розходитись з головою райради, який домігся, щоб поліція порушила проти них досудове переслідування.

Вітаємо Ветеранів з набутим приміщенням! Голову райради — з новими сусідами.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Влад Лісовий

    Доповнення  таки

    Олександр Гвелісіяні та Вадим Рожук

    ПОЛАМАЛИ МАФІКА  на ноль.Тепер він верещить що нізащо не допустить сусідство з ветеранами АТО. Коротше включив задню або вкакавсь .Готує позов проти ветеранів АТО.(мафік в армії не служив,за свідченням людей епілептик,як Петро перший)Це треба так ненавидити захісників держави.Психічно травмованих , більшість контужених.горівших в танках.Прокопавших кілометри окопів в ручну. Тяжко описати, все те що вони пережили.

       А він  мафік вгодований з лоском одітий ,сволоч комсомольська,підпертий поліцією СБУ прокурором забздів хлопців якими пишається нація.На якиї покладається держава.За ними народ,івсяУкраїнська родина.

    Прокуратура продалась мафіку не направивши протокол складений поліцією в суд. Як би суд розглянув протокол або прокурор по суті то був би вирок.Покарання мафіка або дістиплінарка на поліцію.Ні того, а ні того немає.Висновок протокол привласнив великий прокурор за десяток тисяч баксів,за 30 гектарів землі для голови суду в Перемозі.Ягоди він буде вирощувати.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий Влад Лісовий Турчинов безвіповідальна персона.В Криму як страус перклав відполвідальність на рядового солдата.А тепер Частина 3 ст. 27 КУ визнає право кожного захищати своє життя та здоров'я, а також життя та здоров'я інших людей від протиправних посягань. Утіленням конституційних положень є ст. 36 КК України, згідно з якою кожна особа має право на необхідну оборону від суспільно небезпечного посягання незалежно від можливості уникнути його або можливості звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади. Згідно з ч. 1 ст. 36 КК України не є злочином спричинення шкоди особі, яка посягає, в стані необхідної оборони, тобто при захисті прав та інтересів особи, що захищається, або інших осіб, а також суспільних інтересів держави від суспільно небезпечного посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони. Дії в стані необхідної оборони, спрямовані на заподіяння шкоди особі, що посягає, можуть виявлятися в заподіянні тілесних ушкоджень, позбавленні волі, спричиненні матеріальних збитків, і навіть - у позбавленні життя. ПОРОШЕНКО І ТУРЧИНОВ ПОЗБАВИВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ  ЇХ ПРАВ І СВОБОД, ДОКІНЦЯ ВІКУ ЯК ЗРАДНИКИ МАЮТЬ СИДІТИ В ТЮРМІ, Найбільше зло в Україні це ці два перевертня. reply Відповісти

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/zhidi-v-ukrayini-sogodni-realnist-bez-mifiv-10614201.html

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up