Пройшов час, який показав, що голова РДА, як не працював, так і не працює


Пройшов час, який показав, що голова РДА, як не працював, так і не працює

Нагадаємо нашим читачам, що 5 вересня 2016 року учасники воєнних дій на сході зібралися під стінами міської та районної ради, аби виразити недовіру роботі голови районної ради Віктору Слободянюку (останнього потім вкинули у сміттєвий бак). 

 

У процесі переговорів до мітингуючих виходили чиновники з заспокійливими словами, у тому числі голова Козятинської районної державної адміністрації Олег Оркуша

Зокрема він сказав: “Стосовно податків у Козятинському районі, то вони сплачуються. Нехай не в повному обсязі, не на сто відсотків, як хотілося б... Підприємці, сільгоспвиробники — вони всі сплачують податки. За більш детальною інформацією можна звернутися до голови адміністрації...”

Відео дня

Як бачимо, представник президента підтвердив, що сплата податку на землю не стовідсотковаГолова Козятинської асоціації учасників бойових дій та учасників АТО Олег П’явка так відповів на запитання

“Що змінилося з часу люстрації голови райради і виступу перед воїнами АТО голови РДА пана Оркуші”:

 

”За час боротьби учасників АТО Козятинщини з чиновниками району, висновків з числа останніх так і ніхто не зробив. Плавно просуваються питання щодо виділення землі, і то — за рахунок втручання Вінницької ОДА та обласного держгеокадастру. Усупереч збільшенню районного бюджету майже вдвічі (на 156 000 000 грн) кошти для пільгового перевезення передбачені не були на 2017 рік. Власне, за рахунок чого сьогодні принижують учасників АТО, позбавляючи права, прописаного в Законі України. Є розуміння того, що чиновники дбають у першу чергу про особистий бізнес, незважаючи на антикорупційне законодавство. Це є основною проблемою. Незрозумілим для мене являється те питання, яким чином було отримано головою Козятинської РДА Оркушою О.С. чотири земельні ділянки (!). За які такі заслуги він у 2016 році  отримав швидше, ніж учасники АТО? Учасники антитерористичної операції не можуть отримати і однієї. Підсумовуючи, мушу визнати, що хтось за Україну вмирає, а хтось її «доїть».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up