Ракетний обстріл: у нашій області збили дві крилатих ракети. Ситуація по інших регіонах

Ракетний обстріл: у нашій області збили дві крилатих ракети. Ситуація по інших регіонах
  • Увечері 3 травня російські військові з Каспійського регіону випустили приблизно 18 ракет — під обстріли потрапили Львівська, Одеська, Київська, Кіровоградська, Закарпатська, Вінницька, Донецька та Дніпропетровська області, повідомили в Командуванні повітряних сил.

У деяких областях зруйнована чи пошкоджена залізнична інфрастурктура, частина потягів курсує з затримкою.

Щодо нашої області, то як повідомив  Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА вінничани, під час повітряної тривоги увечері чули вибухи

— Два хлопки, які чули вінничани, - це спрацювала наша ППО. Уламки збитих ракет шукають.

Відео дня

Разом з тим є інформація від заступника міністра МВС Антона Геращенка. Він повідомив —дві ракети, які летіли на Вінницю були збиті ППО

Наслідки ракетних обстрілів в інших регіонах

По об’єктах інфраструктури Одеського регіону нанесено два ракетних удари,один з них по Арцизу. Загиблих та травмованих немає – начальниця пресцентру сил оборони та охорони Півдня Наталя Гуменюк.

Внаслідок обстрілів російськими військовими населених пунктів Кочубеївської громади на Херсонщині загинула одна людина, ще четверо — отримали поранення.

На Дніпропетровщині російські військові обстріляли територію Криворіжжя на межі з Херсонщиною. Також ракети зруйнували залізничну інфраструктуру в Кам‘янському районі — одна людина отримала поранення, рух потягів зупинився, повідомив керівник ОВА Резніченко.

Російські військові влучили ракетами по залізничній інфраструктурі на Кіровоградщині, є загиблі та поранені, повідомили в пресцентрі Сил оборони Півдня.

Внаслідок ракетного удару по Львівщині, за попередньою інформацією, одна людина отримала поранення, повідомив міський голова Садовий. Рятувальники гасять пожежу на одній з електропідстанцій.

У гірському районі Закарпаття приліт ракети по інфраструктурному об’єкту — повідомляє Закарпатська ОВА.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Задорожна

    Господи вбережи нашу Вінниччину, і всіх людей України!!

keyboard_arrow_up