російська армія застосувала понад 83 крилаті ракети: Генштаб про масовану ракетну атаку по Україні

російська армія застосувала понад 83 крилаті ракети: Генштаб про масовану ракетну атаку по Україні
  • У понеділок, 10 жовтня росія здійснила масований ракетний удар по території України.
  • Опублікували свіжу інформацію щодо кількості випущених та збитих ракет

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, станом на 12.26 атаковані Київ, Львів, Дніпро, Харків, Хмельницький, Чернігівщина, Житомирщина та інші регіони.

Зокрема, задіяли 8 літаків Ту-95, 3 – Ту 160 з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода, кораблі та наземні ОТРК «Іскандер»

Станом на 12.26 російська армія застосувала понад 83 крилаті ракети. Протиповітряна оборона Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сухопутних військ, збила 52 повітряні цілі. 43 з них – крилаті ракети.

Відео дня

— Крім того ворог задіяв для ударів іранські БПЛА типу Шахід -136 з території білорусі та тимчасово окупованого українського Криму. За попередньою інформацією 9 з них - знищено. Інформація постійно уточнюється.

Президент України Володимир Зеленський:

— Сьогодні весь світ укотре побачив справжнє обличчя держави-терориста, яка вбиває наших людей. Не лише на полі бою, але й у мирних містах. Країни, яка прикриває розмовами про мир свою справжню, криваву й злочинну суть і мету. А на всі пропозиції справжнього миру відповідає ракетними ударами. Це все тільки доводить, що звільнення всієї нашої землі – єдиний фундамент миру й безпеки для всіх українців.

Тим часом українські десантники та піхотинці продовжують нищити ворога, збирати трофеї та брати полонених (їх фото теж є, але публікувати не можемо).

— На полі бою російський непотріб майже нічого не може, тому й закидає здалеку ракетами мирні українські міста, — йдеться у повідомленні

 

Нагадаємо, сьогодні, 10 жовтня Україна опинилася під масованим ракетним ударом.

Читайте також:

Тривожний понеділок: нагадуємо основні правила, що рятують життя під час ракетних ударів ворога

Що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора. Покрокова інструкція

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up