Російські ракети забрали життя нашого залізничника В'ячеслава Франчука: у Козятинській громаді оголосили День жалоби

Російські ракети забрали життя нашого залізничника В'ячеслава Франчука: у Козятинській громаді оголосили День жалоби
  • Вчора, 25 квітня російські ракети вдарили по залізничним підстанціям. Влучили і у козятинську. Внаслідок обстрілу загинуло 5 осіб.
  • Середи них, на превеликий жаль, і козятинський залізничник, працівник ЕЧ В'ячеслав Франчук.

Про це повідомила Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова

— Разом із депутатським корпусом, виконкомом та апаратом міської ради висловлюємо свої щирі співчуття родині козятинчанина Франчука В'ячеслава та родинам і близьким загиблих сьогодні під час ракетного обстрілу поблизу Козятина. Це непоправна втрата для усієї громади! Ми віримо, що ні одне життя не буде втрачене дарма. Російська агресія повинна бути припинена та покарана, — йдеться у повідомленні

На знак скорботи у місту сьогодні, 26 квітня оголосили День жалоби. Просять забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

Відео дня

Разом з тим, про втрату залізничника повідомили  і на залізниці, а саме голова правління Укрзалізниці Камишін

Редакція висловлює щирі співчуття родині загиблого

Нагадаємо, 25 квітня ранок розпочався з тривоги. Згодом повідомили про вибухи на Вінниччині. Їх відчули і мешканці Козятинської громади

У Вінницькій обласній прокуратурі повідомили, що по Козятину та Жмеринці є 5 загиблих та 18 поранених. Пізніше Народний депутат Ірина Борзова повідомила  — «Жмеринка — без загиблих. Козятин. На жаль, є загиблі і не менше 18 поранених».

Ми побували на місці події. Від ударної хвилі частково постраждали будинки приватного сектору

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up