«Розірване серце Поділля», Вінниччина в жалобі. Козятинчани висловлюють свої співчуття та біль

«Розірване серце Поділля», Вінниччина в жалобі.  Козятинчани висловлюють свої співчуття та біль

У зв’язку із трагічною загибеллю мешканців Вінничини внаслідок ракетного удару росії по центру Вінниці, сьогодні, 15 липня в області оголошено Днем жалоби.

Вчора, 14 липня наша Вінниця зазнала ракетних ударів.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що рашисти цілилися по Вінниці з підводного човна, який перебував у Чорному морі. Прилетіли крилаті ракети «Калібр».

Як написав Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА, сьогодні, 15 липня у нашій області День страшного болю і скорботи...23 загинули...3 дітей... Серед яких, 4-річна «сонячна» Ліза.

Відео дня

— Тіла двох дітей досі не ідентифіковані. Як і 11 дорослих. Мама Лізи жива. Вона прооперована. Стан важкий. У лікарнях - 73 постраждалих. 18 - у розшуку зниклих безвісти. Співчуття рідним і близьким загиблих, — йдеться у повідомленні

Разом з тим Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова повідомила — депутатський корпус, виконком та апарат міської ради висловлює свої щирі співчуття.

— Просимо вшанувати пам’ять загиблих о 12:00 хвилиною мовчання. Також на знак скорботи просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

15 липня рекомендовано відмінити проведення розважальних заходів, а також внести відповідні зміни до програм радіомовлення.

— Розірване серце Поділля, розірвані серця вінничан, серця українців зупинились, безмежний жаль і сум, молимось за вас, — написала Тетяна Єрмолаєва

Висловлюють свої співчуття та біль вінничанам і козятинчани. Адже для кожного з нас Вінниця теж рідна.

Читайте також:

У Козятині мінятимуть систему оповіщення

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up