Рятівні сітки для воїнів

Рятівні сітки для воїнів

Мешканці міста мобілізувались і плетуть сітки для наших захисників, і кожному бажають повернення додому.

В одній з шкіл нашого міста з самого ранку працюють над виготовленням маскувальних сіток. Одні нарізають клаптики тканини, інші в’яжуть її на сітку. За роботою розмови лишень про війну та гордість за країну. Загалом прийшли більше 50 осіб: жінки, та молодь різного віку, професій, об’єднані однією ціллю допомогти воїнам

«В мене в Росії рідна тітка і вона не повірила, що у нас війна. Надсилала мені відео – де повсюди путінська пропаганда. Я показувала, як їхні солдати обстрілюють наших жінок і дітей, а вона взамін, що ми самі винні, жили б з Росією і слухали б Путіна, то б в Крим мали і Донбас. Вона переконана, що ми самі затіяли цю війну. Тому моя родина обірвала з нею зв'язок. Колись їй буде соромно за ці слова, але буде надто пізно», - говорить Оксана, вихователька дитячого садочка №3.

Відео дня

Плели сітки з великим ентузіазмом. Дехто з волонтерів пережив обстріли в столиці, і відразу повернувшись до Козятина, взявся за плетіння сіток.

«Я хочу щоб наші воїни вижили і трималися», - додає пані Оксана. «У такий складний час ми об’єдналися і прийшли плести сітки. До цієї роботи долучилися батьки, вчителі, їхні сусіди, наші діти які приїхали з Києва та Василькова. І лише за день для збройних сил України ми виготовили сім сіток і ще окремо плетемо для територіальної оборони. Ми віримо у перемогу. Хочемо допомогти воїнам і просимо всіх, будь ласка повертайтеся живими!», - каже Ірина Слободяник, заступник директора і депутат восьмого скликання.

Працювали усі, не думаючи про втому з 10 до 16 години. «Сьогодні ми всі дійсно об’єднанні, - каже Ольга Ткачук. Я хочу звернутися до наших воїнів. Ми з вами. Ми гордимося, що ми українці. Слава Україні!»

Бджілки волонтери і їх робота в тилу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up