Ще один автомобіль поїхав на передову

Ще один автомобіль поїхав на передову

173 окремий батальйон територіальної оборони отримав ще одну автівку, яка допоможе нашим бійцям при виконанні бойових завдань в боротьбі проти агресора.

Всі зараз знають, що для успішного виконання поставлених задач важливі не тільки навички ведення бою, а й забезпечення бійців технікою і ця техніка повинна відповідати певним вимогам. Зараз на передовій цінуються автомобілі, у яких висока прохідна можливість та якісне маневрування. Автомобіль з такими параметрами для військовослужбовців 173 ОБТРО передала волонтерка Альона Гнатюк, яка займалася процесом пошуку, придбання та логістики. 

Сьогодні в користуванні бійців вже є повнопривідний автомобіль Subaru Forester. ТОВ «РАДІОСІТІ» з міста Козятин взяли на себе всі матеріальні затрати з облаштування, заміни агрегатів та повної підготовки автомобіля для подальшого виїзду в зону бойових дій. 

Відео дня

Кожного дня ми покращуємо свої навички. З кожним наступним днем ми стаємо все більш сильними та підготовленими. В цьому нам дуже допомагає цивільне населення. Разом ми-сила!

Слава Україні!

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up