Ще одна напружена доба на Донбасі

  • 53

За минулу добу, 26 серпня окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі і з застосуванням забороненого «Мінськом» зброї. Про це штаб операції Об'єднаних сил повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

...

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з мінометів калібру 82 і 120 мм, ствольної артилерії калібру 122 мм.

Ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Південне, Новотроїцьке, Гнутове, Лебединський, Водяне, Широкино.

У районах Кримського, Новотошківському, Троїцького, Гнутове, Водяного окупанти здійснили п'ять обстрілів позицій ОС із заборонених «Мінськом» мінометів і ствольної артилерії.

Відео дня

При загостренні ситуації підрозділи Об'єднаних сил відкривали вогонь для придушення вогневих засобів противника.

Внаслідок обстрілу двоє наших захисників були поранені, ще двоє - отримали бойові травми.

Також вчора в результаті підриву на мінно-вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання один військовослужбовець отримав поранення і ще один - бойове травмування.

Ще двоє військовослужбовців загинули і один отримав бойову травму з особистої необережності внаслідок спрацювання вибухового пристрою.

За даними розвідки, три окупанта знищені, семеро - отримали поранення.

Ніч на 27 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил пройшла без застосування важкого озброєння, однак супротивник двічі відкривав вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Павлопіль і Водяного.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:57 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up