Щоб ми відбулися, як Суверенна Соборна Українська Держава

Щоб ми відбулися, як Суверенна Соборна Українська Держава

Байдужість — гірша війни! Визначайтесь, хто ВИ: жертва чи солдат ЗСУ.

14 жовтня 2017 року вся Україна віталась і браталась в декількох епостасіях. 14 жовтня — це Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України, День створення Української Повстанської Армії.

Всі ці знакові події зводяться до одного знаменника: “У нас є один основний принцип, одна головна мета — Суверенна Соборна Українська Держава. До неї йдемо неухильно. А шлях наш — це  шлях революційної визвольної боротьби”. Автор слів — Степан Бандера, але актуальність не зникла. Бо ми живемо в гирлі війни, олігархії, колаборантів, з вихованим окупантами населенням. Де стверджувати, що ми відбулись, як Суверенна Соборна Українська Держава, не можемо. Особливий статус окупованого Луганська і Донецька зводить на нівець  наші потуги та жертовність нації .Тепер виходить так: солдат ЗСУ та терорист, що запросив ворога окупанта на нашу землю, то як одне ціле? Вони отримають статус ветерана війни, вони отримають державну українську пенсію. Їм, терористам, все прощається, а воїнам ЗСУ — ні.

Він визначився! А ВИ?

Відео дня

Дивне вирішення питання владою є основою знищення держави України. Якщо загинуло 10 тисяч людей і декілька мільйонів мігрантів. То тепер не уникнути десятків мільйонів міграції. Знищення патріотів ЗСУ. Ветеранів АТО, хто воював в добробатах. Закладено основи не тільки їх знищення, а і родин, батьків, дітей, дружин, братів і сестер. Вся Україна перетворилась на червону зону підвищеної небезпеки. То те саме, що голодомор, переселення, змішення українців, або повне зникнення, як нації, мови, культури. Саме так змели і змішали, перемолотили і знищили таке компактне проживання народності лемків. Залишився лише їх гімн Майдану “Плине кача”.

Частина населення етнічних Українців в 1917 році була байдужою до буремних подій. Саме вони в 1933 році їли своїх дітей, щоб вижити. Працюючий люд, що від’їзджає за кордон, майте на увазі: не буде куди вертатись. В державі мають об’єднатись творчий люд, націоналісти та ЗСУ. Щоб побороти олігархію, аферистів при владі в самому людоненависницькому розумінні.

Забудьмо про толерантність. Своєю силою станьмо сильнішими, жорстокішими до населення, вихованого окупантами, до аферистів при владі, олігархів. У них влада, гроші, зброя. У нас — велич духу, готовність чинити опір. Хочемо, чи ні, ми вже всі на війні. Питання одне: в якій епостасії? “Жертви” чи “Солдата нації”? Чи тих, хто буде їсти своїх дітей з голоду? А, можливо, солдатів ЗСУ, що полягли на полі брані?

Навіть згорілий, що не випустив з рук автомат, де немає жодного патрону і гранати, все обрушив на голову ворога, навіть своє життя.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up