«Серце не на місці. Де моя дитина?» Мати шукає сина — військового Андрія Муравського

«Серце не на місці. Де моя дитина?» Мати шукає сина — військового Андрія Муравського
  • Козятинчанка Наталія Мазур вже більше двох тижнів втратила зв’язок зі своїм сином Андрієм, який захищає Україну. Мати не знаходить собі місця, бо не знає де її дитина. За останньою інформацією, зі слів побратимів Андрія, наш захисник знаходився  в Донецькій області, на Бахмутському напрямку біля Авдіївки

— Допоможіть знайти мого сина Муравського Андрія Миколайовича 24.10.1998 року народження, — звертається Наталія. — Все, що я знаю, то це те, що Андрій служить у військовій частині А 4038, 38 стрілковий особовий батальйон, перша рота, кулеметний взвод, приєднана до бригади 79. У нього позивний «Мураха», і шеврон такий теж є. Останній раз виходив на зв’язок 23 травня. Нічого не розповідав, єдине сказав, що він у гарячій точці. В мене є інформація, що вони потрапили під артилерійських обстріл. Все підірвалося. Серце не на місці. Де моя дитина?

Андрія мобілізували ще у перші дні війни. Хлопець тільки рік, як прийшов з армії.

Відео дня

Він служив у Збройних Силах України, охорона. Справжній патріот, наш мужній захисник

— У військкоматі не дають ніяких взагалі паперів, немає ні в списках поранених, ні серед загиблих, ні безвісти зниклих, — ледь стримуючи сльози говорить Наталія. — Навіть не зареєстрували, що я приходила. Сказали 50/50, що він загинув. Але офіційних даних немає. Відправили мене додому, сказали, що самі до мене приїдуть. І так уже 11 день чекаю, не їдуть. Відправили у вінницький обласний військкомат. Поїхала, а потрапити туди неможливо, сотні людей стоять перед ворітьми і всі із одним і тим же питанням: «Де?». Як мобілізували, то був Захисник, а тепер виходить ніхто і звати ніяк? Буду дзвонити ще на гарячу лінію 1648.

У розмові з Наталією дізналися, що коли Андрія мобілізували, він був хворий, пішов з температурою. Вона спакувала йому торбу ліків. До 11 травня був на місці, а потім їх забрали.

— У нас із сином дуже теплі і дружні відносини, — каже Наталія. — Ми з ним ділилися кожним секретом. Він в мене один, більш нікого нема. 15 діб брата свого рідного шукала, він теж на війні. Вийшов на зв’язок, а потім знову зник… Як я можу триматися? Я одна-однісінька. Син залишив мені собаку і сказав назви його Край, бо це наш край… ця собака так затужила, я постійно плачу… Будь ласка, хто знає якусь інформацію — дзвоніть до мене в будь-яку годину +380680741096

«Нас бомбили. Поранений, п'ять діб у посадці». Андрій Муравський потрапив у полон. Мати благає допомоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ira Krushelnytska

  • Татьяна Алёхина

    Знайомій теж син не телефонував  довго, та якимось чином повідомив, що не зв'язку,не інету, не...не..немає нічого там зараз. Є сайт по розшуку, в телеграмі періодичної' вказується куди  телефонувати при втраті зв'язку .
  • Світлана Ткачук

    Боже, поверни сина матері живим і неушкодженим!!!! Позвоніть 0800309110- Донбас SOS.
  • Людмила Задорожна

    Подзвоніть на гарячу лінію 380442878165 або 1648  цей номер іде в стрічці під субтитрами в телевізорі там є ще один але не встигла записати.
    Дай Боже Вам знайти сина.

keyboard_arrow_up