«Сім’ї наших Героїв мають відчувати, що вони не залишені сам на сам зі своїми проблемами»

«Сім’ї наших Героїв мають відчувати, що вони не залишені сам на сам зі своїми проблемами»
  • Днями на виконання доручення начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, керівники Хмільницької районної військової адміністрації провели виїзні прийоми громадян у Глуховецькій та Самгородоцькій громадах.
  • Відвідали переселенців та родини військових

— Основні питання, які турбують мешканців, це забезпечення дровами, виплата фіндопомоги, початок освітнього процесу тощо. Проконсультували щодо отримання пенсій членам загиблих військових, — йдеться на сайті Хмільницької РДА

Також чиновники зустрілись із внутрішньо-переміщеними особами, яких у вказаних громадах проживає понад одну тисячу осіб та відвідали родини загиблих військовослужбовців:

Відео дня

«Це велика втрата, яку на жаль ми замінити не можемо, однак сім’ї наших героїв мають відчувати, що вони не залишені сам на сам зі своїми проблемами. Такі зустрічі будуть проводитись постійно, адже наші Захисники та Захисниці віддали найдорожче для перемоги України», — сказав голова Хмільницької районної військової адміністрації Богдан Кузнец.

Також відвідали рідних військовослужбовців у селах: Перемога, Махнівка, Безименне, Вовчинець, Поличенці, Юрівка.

Від Вінницькї обласної військової адміністрації передали продуктові набори для сімей загиблих військовослужбовців та внутрішньо-переміщених осіб.

Прийом громадян здійснюється згідно з графіком, який розміщений на офіційних веб-сайтах Хмільницької районної військової адміністрації.

 

Читайте також:

В благодійному турнірі з волейболу перемогла дружба і віра у ЗСУ

Самгородчани під час благодійного концерту зібрали 12 тисяч гривень для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up