Україна під атакою дронів-камікадзе. Поради, які допоможуть врятуватися від «Shahed-136»

Україна під атакою дронів-камікадзе. Поради, які  допоможуть врятуватися від «Shahed-136»
  • Цілу ніч і весь ранок ворог влаштовує терор мирного населення. Дрони-камікадзе і ракети атакують нашу Україну.
  • Сьогодні рф випустила понад 40 іранських  «Shahed-136». Більшість з них збили українські військові.

  • Поради, які можуть вас врятувати під час атаки

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, загалом на південному напрямку у нічний час, з 16 по 17 жовтня, знищено 26 «Shahed-136».

— Також ворог атакував критичну інфраструктуру на східному напрямку крилатими ракетами різних типів. Три ракети знищили зенітні ракетні підрозділи Повітряного командування «Схід». Слава Україні! — йдеться у повідомленні

Відео дня

У зоні відповідальності повітряного командування «Центр», а це північні та центральні регіони країни, зенітні ракетні підрозділи та винищувальна авіація знищила дев’ять дронів-камікадзе «Shahed-136».

Також є дані про бойову роботу протиповітряної оборони Сухопутних військ на цьому напрямку – знищено щонайменше два «Shahed-136».

За уточненою інформацією, усі атаки дронів-камікадзе, по столиці зокрема, здійснювались із південного напрямку

— Не тільки в Києві були прильоти дронів, також були вони в Сумській, Дніпропетровській областях. Але загалом сьогодні зранку Україна була атакована 42 дронами, з них 36 — збили. Тобто збита абсолютна більшість дронів, які летіли на нашу державу, — заявив Монастирський.

Як врятуватися під час атаки іранськими дронами-камікадзе Shahed-136?

Особливість цих БпЛА у тому, що вони гучні. Коли наближаються – у повітрі добре чутно звук, схожий на роботу двигуна мопеда чи бензопили.

Хоч наші захисники вдало збивають дрони, вони все одно небезпечні. Тож як розпізнати техніку та що робити, аби вберегти себе, дивіться на інформаційних фото

Нагадаємо, у середу, 12 жовтня близько 21 години поблизу Вінниці зазнав аварії винищувач однієї із бригад тактичної авіації Повітряних Сил.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up