Добра справа: як у глуховецькій «Берізці» приймають переселенців

Добра справа: як у глуховецькій «Берізці» приймають переселенців
  • З перших днів воєнного стану в Україні, колектив Глуховецького ЗДО « Берізка» почав готуватись до прийому переселенців з областей постраждалих від рашистської навали. Все розпочалось з облаштування кімнат для сімей ВПО.
  • Приємно, що є люди, які не байдужі до чужих проблем і які здатні сприймати чужі біди, як свої!

Про це йдеться на сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада

Мешканці громади продовжують допомагати нам в потребах для переселенців.

— Завдяки таким людям: волонтерам, односельчанам, жителям нашої громади та інших громад, батькам, приватним підприємцям та їх колективам, працівникам селищної ради, депутатам всіх рівнів самоврядування, працівникам СВК « Маяк», працівникам ТОВ «АКВ УКТ», працівникам ТОВ «Радіо Сіті», працівникам КП « Центр ПМСД», працівникам КП "Глухівціводоканал", освітянам громади спільними зусиллями було зібрано все необхідне. Дякуючи Вашій підтримці наш садочок поповнився необхідними продуктами харчування, ліками, предметами гігієни, іграшками, постільною білизною, одягом, посудом, побутовою технікою, ліжками тощо. Також було проведено інтернет для дистанційного навчання дітей, які мешкають у садочку. Надаючи допомогу, Ви надали не просто матеріальні цінності, а й подарували радість та надію на краще майбутнє — йдеться в повідомленні

Відео дня

Добрі справи залищають по собі добрі та гарні відгуки. Адже як пишуть у громаді, ті, хто вже залишив садок, передають величезну вдячність за теплий прийом колективу та всім, хто долучився до доброї справи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up