Тетяна Єрмолаєва про соцвиплати: «Дозволу на проплату немає. Поруч громадам провели, їм повезло»

Тетяна Єрмолаєва про соцвиплати: «Дозволу на проплату немає.  Поруч громадам провели, їм повезло»
  • Днями під дописом Козятинського міського голови Тетяни Єрмолаєвої про виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, козятинчани почали обурюватися і запитувати владу, чому в Козятинській громаді не проходять оплата соціальних виплат?
  • Дійшло до того, що почали мами, які не отримали дитячі кошти, погрожували Другим Майданом

Зокрема Тетяна Єрмолаєва повідомила — 5,8 мільярдів гривень перерахували для виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Станом на 16 травня у Козятинській міській територіальній громаді зареєстровано 3604 внутрішньо переміщених особи після впровадження військового стану.

— Заяви продовжують опрацьовуватись та надходити, тому якщо ви ще не отримали грошову допомогу, не хвилюйтесь. Все буде найближчим часом! — написала Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова

Натомість козятинчани, зокрема мами, які не отримали дитячі соцвиплати почали закидувати очільницю громади: Коли виплатять допомогу на дітей?

Відео дня

З цього приводу у коментарях під постом зчинилася суперечка. 

Так, Ksenia Anatolievna Khrishchenyuk написала:

— Якщо до кінця тижня не будете реагувати, то в понеділок всі мамочки з дітьми прийдуть до міськради і ми влаштуємо другий Майдан! Скільки уже можна нас кормити відмовами! У Вас теж є діти, син і донька, тому представте якщо з ними будуть так відноситись! Кожна мати за своїх дітей буде добиватися справедливості! Тому будь ласка реагуйте, а якщо не можете справитись зі своїми обов'язками, тоді полишайте місце і на ваше місце прийде інша людина 

На що їй Тетяна Єрмолаєва відповіла:

— Завтра, п’ятниця , понеділок. Це не в межах мого впливу. Постійно, двічі на день, зранку і ввечері спілкуємось з казначейством. Це не межах впливу Козятина чи Вінниці. Вони виконують розпорядження з Києва. Документи, списки лежать. Дозволу на проплату немає. Завжди є перша громада і остання. Ми завжди хочем бути першими, але зараз так. По термінам всі виплати мають бути закриті до 31 травня - така офіційна відповідь. Закриють виплати військових, переселенців, почнемо відновлювати соціальні. Вам від цього не легше, але таких громад по країні сотні. Поруч громадам провели виплати, їм повезло.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Надежда Янкевич

    Только в Казатине такое бл...

    Bew Qurnix reply Надежда Янкевич

    Козятині,чума ти узькощелепна
  • Анна Лонська

    А де гумдопомога для переселенців, в гаражах і підвалах її замів? Коли вже понажераються?
  • Иннуля Терещук

    А що з нею робити? Всі області отримали ,а один Козятин як завжди. Бо у нас Мер міста особливий. Так пані Єрмолаєва ми Вам можемо так же само відповісти як всі нам,на ваше місце є сотні людей,не справляєтеся з обов'язками просимо освободити для достойної людини.
  • Жека Слободяник

    От падло вона тільки на дорозі від тунеля до танка міліони вкрала, нічого їй це так прасто не пройде.

    Bew Qurnix reply Жека Слободяник

    Танк треба знести,згоден?

keyboard_arrow_up