З Глуховецької громади відправили захисникам три автомобілі гумдопомоги

З Глуховецької громади відправили захисникам три автомобілі гумдопомоги
  • «Війна триває, ми продовжуємо невтомно працювати, допомагати хто чим може», — кажуть у волонтерській організації «Родина».
  • Так, днями волонтери укомплектували три автівки та відправили для наших мужніх захисників.

Волонтерська організація «Родина» на базі Білопільської гімназії діє уже більше року. Про це інформують на сторінці навчального закладу.

Нещодавно волонтери відправили допомогу воїнам та мирному населенню на Схід. Машини укомплектували: печивом, борщовою заправкою, квашеною капустою, гострими овочевими голубцями, батончиками, хлібом домашньої випічки, салом, яблуками, сухими сніданками, морквою по – корейськи, варенням, цукерками шоколадними і теплим взуттям та іншим, а також сухими та готовими супами, вівсяною крупою.

Відео дня

— Кожна відправлена машина з волонтерською допомогою поповнюється дитячими виробами та малюнками, які створюють рученята учнів Білопільської гімназії. Вони щиро вірять, що їхні роботи будуть ангелами – охоронцями для воїнів та населення, — додають у повідомленні.

У Козятині, нагадаємо, збирали кошти на придбання дрона для військових. «Пташку» відправили на запорізький напрямок. Деталі ТУТ.

 

Читайте також:

З Самгородоцької громади військовим відправили гумвантаж

Не Південно-Західна: українці обирають нову назву залізниці

Громада з нашого району зазнав збитків через підприємця, який займався ремонтом школи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up