У Глухівцях прощатимуться з Героєм Андрієм Костюком: мешканців громади просять зробити «живий коридор»

У Глухівцях прощатимуться з Героєм Андрієм Костюком: мешканців громади просять зробити «живий коридор»
  • Завтра, 3 вересня тіло загиблого захисника України Андрія Костюка доставлять до рідної домівки в смт.Глухівці.
  • Орієнтовно о 9-00 годині траурний кортеж з тілом загиблого рухатиметься за маршрутом: в'їзд зі сторони м.Козятин —  с.Пляхова (по вулиці Подільська) — смт.Глухівці (по вулицях Героїв Майдану-Шкільна - Механізаторів).

Мешканців громади просять зустріти нашого Героя, утворивши «живий коридор» по маршруту руху похоронного кортежу.

Як повідомляють на сторінці Глуховецької об'єднаної територіальної громади, похорон розпочнеться о 13-30 годині. Від будинку загиблого похоронна процесія рухатиметься за маршрутом: вул. Механізаторів — вул. Шкільна — перехрестя вулиць Героїв Майдану та Шкільна — вул. Шкільна - кладовище смт.Глухівці.

— Просимо гідно провести в останню путь Героя, який віддав за нашу перемогу, найдорожче - власне життя та створити живий коридор пам'яті та шани вздовж всього маршруту похоронної процесії. Згідно розпорядження селищного голови на території Глуховецької територіальної громади 03 вересня оголошено днем жалоби за загиблим, — йдеться у повідомленні

Відео дня

На знак скорботи у Глуховецькій громаді приспустять державні прапори з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Нагадаємо, 30 серпня стало відомо, що в бою з російськими окупантами на півдні нашої країни загинув наш земляк Андрій Костюк, 02.12.1985 року народження, житель смт Глухівці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (48)
  • Неля Ходаківська

    Вічна пам'ять і царство небесне герою.Щирі співчуття рідним.
  • Люда Цымбалюк

    Вічна пам'ять і низький уклін.
  • Наталя Жабинска

    Вічна память
  • Lifecell User

    СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ

    ГОСПОДНЄ ВТІШЕННЯ РІДНИМ

keyboard_arrow_up