У козятинському військкоматі чекають добровольців: репортаж з вулиць міста

У козятинському військкоматі чекають добровольців: репортаж з вулиць міста

Почали ми свою прогулянку з залізниці. На переїзді 1011 кілометра чергують двоє чергових по переїзду. Від них ми дізналися, що стрілочні переводи та колії залізниці контролюються залізничниками щодо диверсантів. На вулиці Івана Франка зайшли в магазин «Лакомка». Там перебувало двоє покупців, які мали на меті купити по 2 кг борошна. Ринок на кругу працював у звичному режимі. М’яса було в достатній кількості і ціна на нього не змінилася. Сало продавали по 80-100 гривень за кілограм. 

Біля аптеки на вулиці Васьковського невеличка черга. На заправці колишнього автопарку в черзі 22 автівки, на заправці вулиці Білоцерківської, що біля мосту через колії в черзі 36 автівок. Там ми поспілкувалися з водіями, які стояли в черзі. 

62-річний Василь Васильович каже:

Відео дня

— Я в свої 62 роки з України нікуди не поїду. На мою думку, Росія такими діями здійснює провокацію, хоче посіяти паніку серед українців. Я думаю, ми вистоємо в цій російській авантюрі з градами та літаками.

На 8-й Гвардійській черги біля аптек та банкоматів. Поспілкувалися з пасажирами, які були на автобусній зупинці. Ні чоловіки, ні жінки панічних настроїв не мають. Кажуть, побоювання є, що може не бути світла, інтернету, в банкоматах готівки.

– Сподіваємося, що за дні 3-4 все утрясеться і Росія сяде за стіл переговорів. – кажуть люди.

У супермаркеті «Соловейко» люди більше всього скуповували цукор, макаронні вироби та крупи. Панічних настроїв не спостерігалося, хоч покупців в магазині перебувало трохи більше ніж зазвичай.

Біля заправки, що на вулиці Куликівського, зібралося 72 автівки. Великі черги біля аптек на вулиці Мічуріна.

За 5 хвилин поки ми були у військоматі підійшли троє добровольців, які хотіли записатися до тероборони. Добровольцям повідомили кабінет, до якого вони можуть звернутися. Козятинчанам і гостям міста повідомляємо, що на добровольців чекають у військкоматі. Там нам повідомили, що вже іде повна мобілізація військовозобов’язаних, які перебувають в запасі.

Ринок «Хлібодар» працює у звичному режимі. Більше звичного було пожвавлення людей біля лотків роздрібної торгівлі. До аптеки № 30 в черзі стояло 5 осіб.

Великі черги були біля банкоматів на вулиці Січових Стрільців та біля Приватбанку.

У АТБ людей було багато, проте біля кас були черги від 8 до 12 осіб


 

У Козятині тихо, але скрізь довжелезні черги

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up