«У нас немає жодного садочку, який обладнаний укриттям». Головне для козятинчан за минулу добу

«У нас немає жодного садочку, який обладнаний укриттям». Головне для козятинчан за минулу добу
  • Яка ситуація у Козятинській громаді станом на вечір 24 травня. Головні тези зі звернення очільниці громади, а також відеозвернення

За повідомленням очільниці громади, майже закінчили роздачу продуктових наборів для осіб з інвалідністю 1-ої групи та дітей з інвалідністю, а також непрацюючих мешканців пенсійного віку, що отримують мінімальну пенсію 2100 грн та непрацюючих мешканців пенсійного віку, що отримують допомогу 1954 грн.

На даний час працюють над списками непрацюючих осіб з інвалідністю 2 та 3 групи. Паралельно шукаємо волонтерів, що допомогли б створити ці продуктові набори та далі їх розповсюджувати.

— Сьогодні в країні зупинені всі видатки. Ми не можемо ремонтувати площу - хоча проєкт є, парк, школи та садки. Все зупинено. Єдине, що ми можемо робити зараз - купувати матеріали для поточного ремонту водо-, електро- та теплопостачання. Всі решта видатків зупинені і всі проєкти, що ми підготували минулого року, відкладені до закінчення війни. Держава зараз працює в режимі єдиного казначейського рахунку і Міністерство фінансів самостійно визначає черговість платежів, — наголосила Тетяна Єрмолаєва

Відео дня

3 червня закінчується навчальний процес у школах, і з 10 червня видача документів для тих, хто закінчив школу.

Повідомила інформацію міський голова і стосовно роботи дитячих садочків

— Аби садочок працював, потрібне укриття. В те укриття повинні зноситись усі ліжечка, тому що діти мають спати в укритті. Якщо буде лунати повітряна тривога, вихователі з дітьми повинні бути в укритті. Це велика загроза! Крім того, у нас немає жодного садочку, який обладнаний укриттям. 
Ми не можемо взяти на себе таку велику відповідальність. Впевнена, військова адміністрація не дозволить відкрити садочку без обладнаного укриття. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Генефа Юрчик

    Я отримала допомогу,дякую.
  • Thimbalyk Olha

    Покажіть хто хоть одну допомогу получив

keyboard_arrow_up