Патріоти: у школа №9 знову знову сплели дві сітки для військових

Патріоти: у школа №9 знову знову сплели дві сітки для військових

Цього разу за термінове замовлення на дві "спеціальні" великі сітки взялись у Козятинському ЗНВК №9. І військові, як тільки почули, що сітки готові, приїхали особисто забрати виготовлений у найкоротші строки спецмаскувальні засоби.

— Рідко, але буває: приїдеш в школу прилаштувати в роботу чергову сітку, а адміністрація так серйозно: "Діти втомились!" І починаєш сумніватись, чи це потрібно далі продовжувати. Та хандра минає одразу, як тільки "прилітає" чергове замовлення "на вчора", — написала у ФБ керівник ГО "Суспільні ініціативи Козятинщини" Олена Іванчук.

— Дивлячись на розчулених військових в оточенні дітвори, розумієш, як насправді важливо їм відчувати підтримку тих, заради кого вони боронять країну. І впевнитись, що є дорослі, яким не байдуже, і є діти, які не втомились, — наголошує Олена Іванівна.

Близько місяця тому активісти ГО "Суспільні ініціативи Козятинщини" відправили на схід 15 маскувальних сіток. Допомогли їм у цьому школярі та молодь. По 2 сітки відплели в училищі та школі №2, а в Козятинському ЗНВК №9 рекордну кількість - 11 (!) сіток.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Ганьба державі. Діти повинні вчитись, а не втрачати час на таке. Так це потрібно, але не коштом дітей

keyboard_arrow_up