«Україною пахне тут»: про борщ для ЗСУ за рецептом глухівчан та гуманітарну допомогу для громади

«Україною пахне тут»: про борщ для ЗСУ за рецептом глухівчан та гуманітарну допомогу для громади
  • Глуховецька громада від Вінницького обласного гуманітарного штабу отримала засоби гігієни, матраци, одяг, взуття та продуктові набори для переселенців.
  • В свою чергу глухівчани розповіли про борщ для ЗСУ - рецепт від Глуховецької громади.

За офіційними списками в громаді проживає 1827 внутрішньо переміщених осіб, з яких 547 – діти. Селищною радою вже видано 1135 довідок (268 - дітям).

Запаси громади вичерпні, адже жителі паралельно допомагають фронту - готують сухпайки для військових.

Про це повідомляє Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА

Відео дня

— Підтримуємо громади з боку обласної військової адміністрації, адже вінничани мають допомогти пережиту війну тим, в кого вона забрала дім, — йдеться в повідомленні

Додамо, що глуховецька громада ще має можливість приймати українців із окупованих територій. Оселяються, як у знайомих чи родичів, так і в переоблаштованих адмбудівлях.

«Україною пахне саме тут!»

Також стало відомо про борщ для ЗСУ - рецепт від Глуховецької громади.

— Дякую вінницьким волонтеркам! У Глухівцях жінки знають звідки черпати сили нашим воїнам - в українському борщі! Навіть якщо він у вакуумній упаковці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач40

    Дуже цікаво куди усі ті коробки підуть. Як внутрішньо переміщена особа , яка знаходиться саме в Глухівцях , хочу сказати, що з гуманітарною допомогою дуже дивні речі трапляються тут і дуже цікаві. Мені ні разу за 2 місяця не сказали підійдіть , візьміть щось 🤬

keyboard_arrow_up