В Козятині влучили у об'єкт інфраструктури: яка ситуація в інших регіонах?

В Козятині влучили у об'єкт інфраструктури: яка ситуація в інших регіонах?

Ситуація в регіонах України станом на ранок 6 квітня

За інформацією кореспондентів «Україна24», відносно спокійно пройшла ніч на Закарпатті, у Рівному, Луцьку, Кіровограді, Полтаві, Чернігові, Тернополі, Буковині, Запоріжжі, Житомирі, Черкасах, Миколаєві, Хмельницькому, Івано-Франківську, Одесі, Чернівцях,

На Харківщині окупанти продовжують обстрілювати з артилерії окремі райони міста. З території РФ відбувся обстріл з важкої артилерії одного з прикордонних населених пунктів у Сумському районі.

На Херсонщині бої тривають на кордонах Миколаївщини та Дніпропетровщини.

Відео дня

Близько 23.00 російські окупанти нанесли авіаудар по Львівщині. Попередньо в районі міста Радехів, жертв немає.

На Вінниччині вночі було влучення в інфраструктурний об’єкт у м. Козятин. Обсяги ушкоджень з’ясовуються. Постраждалих немає.

На Дніпропетровщині окупанти обстріляли з повітря нафтобазу, вона знищена. Також влучили в завод, що спричинило пожежу. Жертв нема.

Луганщина: Російська армія обстріляла житлові квартали Рубіжного, Лисичанська, Попасної, Сєвєродонецька, Тошківки. Артобстріли росіян завдали шкоди двом багатоповерхівкам та дев’ятьом приватним будинкам.

Донеччина. Обстріли Очеретинської, Торецької ТГ. В результаті обстрілів — руйнування житла, одна жінка загибла. Ввечері — обстріли Мар'їнки, Авдіївки.

Повідомив про ракетний удар по Вінниччині і Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА

— Звертаюсь до усіх усіх: не допомагайте ворогу! Не публікуйте у соцмережах - де і куди впала ракета, не поширюйте фото та відео. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється. Рятувальні служби працюють на місці. Кожна повітряна тривога - це попередження спускати в укриття. Тому ховайтесь у безпечне місце, — йдеться у повідомленні

Також Борзов наголосив, що не можна торкатися, брати додому підозрілі предмети, уламки. Це може призвести до поранення і навіть загибелі. Якщо ви знайшли підозрілій предмет — не підходьте та телефонуйте на 101 або 102.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up