Вінничан, що йдуть у АТО, страхуватимуть на 100 тисяч

Вінничан, що йдуть у АТО, страхуватимуть на 100 тисяч

Вінницькі військові, які йдуть служити у зону АТО, отримали перші страхові сертифікати за бюджетні кошти. Тепер у разі отримання військовими важких поранень їм виплатять до ста тисяч гривень на лікування.  

— Ми беремо індивідуальні дані людини, готуємо договір, пояснюємо докладно як він діє. Боєць ознайомлюється з документом та підписує його. Договір починає діяти з моменту знаходження його в зоні АТО. Міська рада сплачує близько 4000 гривень за страхування кожного військового як страхові платежі. Всі інші кошти, які надаються після страхової події, виплачує страхова компанія. Виплата проводиться протягом п’яти днів. У договорі є така особа як вигодонабувач, його призначає застрахований, це людина з числа рідних, близьких бійця, той, кому він довіряє. Якщо військовий буде поранений в бою і не зможе фізично отримати виплату, а гроші треба будуть на лікування, їх отримає вигодонабувач та супроводжуватиме його лікування, — розповіла виконавчий директор «Страхової компанії «МІСТО» Юлія Федина.

Перші страхові сертифікати вінницькі військові отримали вчора, 27 березня.

— Ця страховка – в своєму роді моральна підтримка. Вона фізично не захистить бійців, але в разі поранень будуть кошти на лікування. Мені про страховку повідомили кілька днів тому і я був приємно здивований такою можливістю. Я нічого не сплачував, все покрила міська рада. Добре, що у нашому місті діє така програма, — каже військовий-контрактник Олександр.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 16:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up