Втратили роботу через війну? Інструкція, як оформити допомогу по безробіттю в «Дії»

Втратили роботу через війну? Інструкція, як оформити допомогу по безробіттю в «Дії»
  • Тепер у застосунку та на порталі «Дія» можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Як це зробити та хто може скористатися?

Скористатися послугою можуть українці, які були офіційно працевлаштовані, але втратили роботу через війну або не можуть продовжувати діяльність як ФОП через воєнний стан і зареєстровані на тимчасово окупованих територіях чи там, де ведуться активні бойові дії. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри в Telegram.

Як скористатися послугою:

  1. Відео дня
    /li>

— Це все. Очікуйте, коли працівники центру зайнятості оброблять вашу заявку, — зазначають у повідомленні. — Ви отримаєте push-сповіщення про це в застосунку.

ID-картки: куди звертатися, щоб отримати та скільки це коштує

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Roxana Raven

    А якщо у воєний стан дефіцит роботи під час війни, по всій тереторії України? То куди дітись? Мене особисто держава не годує і нічим не допомогає як і так сама біржа! Спекулянти, до яких влаштовуються прості люди, біженці, носом крутять, знущаються над людьми, придирливо придивляться кого брати а кого не бати на роботу, знаючи що на твоє місце прийде тисячу таких безробітних, люди влаштовуються на роботу де бачать, навіть влаштуватись на просту технічку це велика проблема! Є тільки одна торговля і спекуляція))  зато дуже будуть брехати  як допомогають безробітним. А безробітних в нас багато, кожен виживає як може!!!

keyboard_arrow_up